פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים שלום .יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה :an unepected error occurred while ripping the sampleמה זה ואיך אני מתקן את זה ???גיא.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים שהוא לא מצליח לקרוא את המקור, אולי אתה צורב דיסקים עם הגנות או שהכונן השני שהדיסק המקורי נמצא בו פשוט לא במצב טוב.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר אני צורב מהמחשב ולא מעתיק דיסקים .וחוץ מיזה יש לי רק את הצורב בתור כונן רגיל וגם בתור צורב .
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים באיזה צורב מדובר?אולי אתה מבצע פעולות כבדות מדי עם המחשב בזמן הצריבה ואז הצורב לא יכול לגשת למידע שאותו הוא צריך בשביל לצרוב
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר מבודר בצורב של sony 52 .ואני צורב רק דיסק של שירים שזה לו כזה כבד .ויש לי מחשב חזק מאוד .נב. זה קורה לי רק כאשר אני צורב שירים הוא סרטים כי עם אני צורב משחקים אז זה צורב בלי בעיה .
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אתה צורב את השירים במהירות 52?? אם כן אז תוריד ל12 שזאת המהירות המומלצת לצריבת אודיו.האפשרות היחידה שעולה לי בראש היא שהמחשב שלך לא מספיק לקודד את השירים לפורמט אודיו מספיק מהר ואז הצורב נפסיק את הצריבה... אבל זאת רק השערה
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר אני מישתמש בתוכנה gold 5 (זה מה שקיבלתי עם הצורב )ובדיסקים: CITY DISCאבל אני ניסתי גם עם דיסקים אחרים וזה גם רשם את אותה ההודעה .
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים ניסית עם תוכנות כמו NERO? NTI?אם יש אפשרות אז תנסה לחבר צורב אחר למחשב ולראות אם גם הוא עושה את אותה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.