פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ושוב כרגיל אני מציין אני נהנה מהניסוי ומקווה שלא יהיה אישור אבל גם שיהיה אישור אני יהיה מוכן לשלם ככהאם היה לכם כבלים שנה וחצי לא הייתם מוותרים בקלות.... המלצה שלי תלכו על כבלים .
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים GILתעשה לי טובה לעזאזל ותבדוק איך הפינגים שלך בכל משחק שהוא!!!!! ;Dאני ממש רוצה לדעתכי זה דבר בסיסי בשבילי כשאעשה ADSLוזה חשוב לי אם ללכת בדרכך או לא!תודה.... BenK רומן א' קרית ים
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים GIL תעשה לי טובה לעזאזל ותבדוק איך הפינגים שלך בכל משחק שהוא!!!!! ;D אני ממש רוצה לדעת כי זה דבר בסיסי בשבילי כשאעשה ADSL וזה חשוב לי אם ללכת בדרכך או לא! תודה.... BenK רומן א' קרית ים מה יהיה ?? אני לא משחק במשחקים, לא מכיר משחקים, לא בשביל זה התקנתי ADSL. יש פה הרבה אחרים שיש להם ADSL ומשחקים ואני בטוח שהם כבר יודעים איזה פינגים הם מקבלים, אז בשביל BENK, אולי תענו לו על זה במקומי ? תודה !
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים גיל...למודם של נזק יש יתרון (במיוחד למי שיש רשת ביתית) אם אתה רוצה להשתמש במודם כראוטר..זה פותר לך את הבלאגן להגדיר את כל החייגנים וכדומה כי הכל כבר מוגדר קבוע במודם עצמו! ;D ;D ;Dלפי דעתי זה פצצות לגבות...עשיתי אתר FTP ואתר WEB על הסרבר שלי וכל זה באמצעות המודם החיצוני שיודע לעשות NAT
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים גיל...למודם של נזק יש יתרון (במיוחד למי שיש רשת ביתית) אם אתה רוצה להשתמש במודם כראוטר..זה פותר לך את הבלאגן להגדיר את כל החייגנים וכדומה כי הכל כבר מוגדר קבוע במודם עצמו! ;D ;D ;Dלפי דעתי זה פצצות לגבות...עשיתי אתר FTP ואתר WEB על הסרבר שלי וכל זה באמצעות המודם החיצוני שיודע לעשות NATאבל לא כולם מתוחכמים כמוך ;Dואם אני לא טועה אז השידרוג של המודם החיצוני הזה מעביר אותו לעבודה בפרוטוקול PPP וזה כבר עדיף מה-PPTP. גם המודם הפנימי שיש לי עובד ב-PPP.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים GIL תעשה לי טובה לעזאזל ותבדוק איך הפינגים שלך בכל משחק שהוא!!!!! ;D אני ממש רוצה לדעת כי זה דבר בסיסי בשבילי כשאעשה ADSL וזה חשוב לי אם ללכת בדרכך או לא! תודה.... BenK רומן א' קרית ים מה יהיה ?? אני לא משחק במשחקים, לא מכיר משחקים, לא בשביל זה התקנתי ADSL. יש פה הרבה אחרים שיש להם ADSL ומשחקים ואני בטוח שהם כבר יודעים איזה פינגים הם מקבלים, אז בשביל BENK, אולי תענו לו על זה במקומי ? תודה ! על מי אתה עובד?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אני בניסוי של מת"ב כבר הרבה זמן, ועם מהירות חרא כזאת וניתוקים מעצבנים ופינגים פשוט גרועים ועכשיו מחירים כאלה!? הם יכולים לשכוח ממני.. 1. לא אצל כולם זה ככה 2. אתה כולה ניסוי אז מה אכפת להם ממך אז הם עושים , לא יודע , איזה ניסויים וכל מיני דברים אבל למה שיתנו לאחד כמוך שגם ככה מקבל אינטרנט יותר מהיר מהרגיל ובחינם , את המהירות המקסימאלית שהם יכולים לספק? אתה סתם מבזבז להם כסף מיום ליום.... :
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מה שנאמר פה על הניסוי זה ממש לא נכוןאין ניתוקים בכלל האינטרנט מהיר למרות ההגבלה ודבר שני זה ניסוי , זכותם לנסות דברים והם מודיעים לך במייל כל פעם שהם מנתקים את האינטרנט וגם זה מאוחר מאוד בלילה שכמעט אף אחד פה לא גולש אז לא להיות מפונקים סה"כ יש לכם פה ניסוי חינם .(אני מדבר אל אלה עם הניסוי שלא מרוצים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.