פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים כן בטח, אני אקפוץ למחסן של אלקטל או מה שמם, "אשאיל" מהם את המודם ואמיר את הקו שלי... :-Xבשביל להמיר את הקו בזק בכלל לא צריכים לבוא אליך. כדי לחבר את הפילטר המפצל לכל שקע שמחובר לקו שעבר את ההמרה אתה לא צריך טכנאי. את המודם הזה שבזק מוכרים נראה לי שכבר אפשר להשיג בנקודות מכירה מסוימות (אולי בזקסטור).
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים כן כן... חכמולוג קנה מודם של סמסונג כמו שיש לי ואז לא תצטרך טכנאי של נזק בכלל :-X
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים i guess ill stick to my beloved 56k ;DSAME HEREi guess ill stick to my 33.6 ;D(לפחות עד המחשב החדש)
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים כן כן... חכמולוג קנה מודם של סמסונג כמו שיש לי ואז לא תצטרך טכנאי של נזק בכלל :-X $$$ Warning - Insufficient Funds
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים כן כן... חכמולוג קנה מודם של סמסונג כמו שיש לי ואז לא תצטרך טכנאי של נזק בכלל :-X $$$ Warning - Insufficient Funds הא ?? הוא יותר זול מהמודם החיצוני שנזק מספקים... או שאתה הולך בכלל על השיטה שמשלמים דמי חכירה של 20 ש"ח לחודש על המודם...
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים כן. :flushthetoilet: לא נורא.. גם החבילה הבסיסית של ה-ADSL טובה פי כמה וכמה מהמודם האנלוגי.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אולי אצלך זה יהיה ככה.. אצלי המודם מחובר קבוע ב-640K שזה פי 10 מערוץ B אחד ב-ISDN. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים תוסיפו למחיר של האינטרנט בכבלים את התשלום לספק האינטרנט(שיהיה די גדול נוכח רוחב הפס הרחב מאוד של הכבלים) ואז זה כבר בכלל הולך להיות לא משתלם... ד"א: מחר בא אלי טכנאי מלמיר(חבר של אבא שלי ) והוא יתקין לי adsl, סוף סוף!!! ונכון הכי כדאי להתחבר ל-012?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אני בניסוי של מת"ב כבר הרבה זמן, ועם מהירות חרא כזאת וניתוקים מעצבניםופינגים פשוט גרועיםועכשיו מחירים כאלה!?הם יכולים לשכוח ממני..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.