פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים הדרישות מהמחשב:1. שיעבוד חלק 3-4 שנים לפחות.2. מסך גדול ואיכותי.3. דיסק קשיח גדול.4. הרצת משחקים ברמה בסיסית.מפרט:מעבד:Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך"15.4כולל מצלמה מובניתמאיץ גרפי - VideoIntel® GMA X4500זכרון4096MB DDR II 800MHzדיסק קשיח320GB SATA 5400rpmלמידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטיצורב Dual Layer Super Multi DVDתקשורתכרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/Gכרטיס רשת LAN 10/100/1000מודם פקס 56KbBluetooth 2.0יציאותUSB 2.0 x 4 ,VGA ,Audioקורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אשמח להתייחסות בנושא הכרטיס מסך - למה אפשר לצפות ממנו?מחיר: 2,900 בלי מערכת הפעלה
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים כרטיס המסך לא מתאים למשחקים נוכחיים אלא אם כן מדובר על דברים מאד פשוטים.
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים לא אמרת את הדבר הכי חשוב - באיזה מחשב מדובר? 1. שיעבוד חלק 3-4 שנים לפחות. בלי קשר לכמה שתרצה את זה, עם אף מחשב נייד לא תוכל להיות בטוח שיעבוד חלק 3-4 שנים, ואפילו לא שנתיים, גם אם תשקיע 100,000 שקלים. תקלות קורות, בשביל זה יש אחריות ואפשר כמעט תמיד לרכוש מחשב עם אחריות ל-3 שנים או להרחיב אותה. 2. מסך גדול ואיכותי. גדול אולי כן. "מסך איכותי" - לא קיים במחשבים ניידים, בטח לא בתקציב הזה. אבל אני מניח שאתה לא בדיוק יודע מה כוונתך כשאתה אומר "איכותי", אלא אומר את זה כי זה נשמע טוב (כאילו מישהו רוצה מחשב עם מסך "לא איכותי").
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר האמת היא, שמעולם לא התעסקתי עם ניידים, ולכן הדרישה למסך אולי נראית קצת מצחיקה.גם כשדיברתי עם האיש בחנות לשאול אותו על נתונים לגבי המסך הוא לא ידע לענות לי והסביר שאין כזה דבר בניידים.. לכן, קלטתי את העניין וויתרתי על עניין ה"איכותי".המחשב הוא MSI PR601
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אני הייתי בודק מחשבים נוספים, MSI לא בהכרח מחשבים לא טובים, פשוט האחריות שלהם לא מהטובות בארץ. (לכל הנפגעים...יותר מידי אירועים של תקלות בניידים שראיתי הובילו אותי למסקנה, אולי זה נסיבתי אבל זו מדליק נורה אדומה)
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר יש משהו בדבריך...אני לא מבין עוד משהו במחשב הזה:למה יש לו 4Gb של RAM אם המקסימום שהוא יכול לתמוך בו זה 3?האם מישהו כאן בא לסבן אותי? או שיש בזה משהו שתורם?
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מערכת ההפעלה היא זו שמגבילה את השימוש בזיכרון וזה משתנה. 32 ביט יכולה לתמוך גם עד 3.45 או מעט יותר/ פחות.במחשב, יש סלוטים (חריצים- בד"כ 2) להם ניתן לחבר לוחות זיכרון. יש זיכרונות של 1GB,2,4 ומעלה בלוח זיכרון אחד. כך, שבמחשב שהוצע לך יש 2 סטיקים בשני סלוטים, אותה מידה זה יכול היה להיות סטיק של 1 + סטיק של 2. בפועל "הרווחת" עוד קצת יותר זיכרון מ3 ג'יגה.מערכת הפעלה של 64 ביט כבר יודעת לנצל זיכרון ללא ההגבלה הזו. מצד שני, יש לה לא מעט בעיות תאימות למול תוכנות אחרות- אין ספק שהמגמההיא לעבור אליה עם הזמן, ועדיין אנחנו עוד לא שם.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר כן אבל אמרו לי בפרוש בחנות שהמחשב הזה לא תומך 64 ביט.. כך שהרווחתי בערך כלום
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים לא נראה לי שהבנת אותי.אין פה עניין של רווח או הפסד. המערכת- כלומר ווינדוס בגירסת 32 ביט תומך עד 3 וחצי מקס- באותה מידה יכלו לשים לך 3 ג'יגה. אז אני לא מבין למה אתה חושב שעבדו עליך.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר כי אף אחד לא טורח בחנות להגיד לך שזה 4 ג'יגה אמנם בחומרה, אבל אין לך, וגם לא תיהיה לך דרך להשתמש ביותר מ3.זה לא עניין של עובדים עליך.. זה 4 ג'יגה רק כי זה נראה טוב במפרט. לא יותר מזה.. שיכתבו 8, 16, או מיליון מה זה משנה?
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים טוב, אני חושב שאין שום דבר פסול בזה, גם אני עובד על 32 ביט עם 4ג'יגה.תחליף ל64 ביט, אם זה כלכך משנה לך. אבל ידידי, זה ממש זוטות.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים זה לא קשור למחשב, אלא ליכולת של המעבד לעבוד ב64 ביט.T6500 תומך ב64 ביט, רק צריך להתקין דרייברים מתאימים.http://communities.intel.com/thread/5049לא צריך להקשיב לכל מה שמנסים למכור בחנויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.