פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים שלום רביש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלהעכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישןולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם)גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרוןאז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים איזה בעיות בדיוק??אם היא מקבלת הודעה של חוסר בזיכרון וירטואלי אז באמת כדאי שתוסיף זיכרוןועד אז, תעלה את כמות הזיכרון הוירטואלי הזמין*למה שלא תעביר לה קצת זיכרון מהמחשב שלך באופן זמני?
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר אני בעצמי לא ממש ראיתי איזה בעיות יש אלא חבר שלה אמר לי שרשום לו שם משהו בקשר לזיכרון אז אמרתי בהתחלה כבר שזה לא יספיקלעומס של תוכנות ובאמת אם הם מפעילים תוכנה אחת או שתיים אז זה בסדר אבל הם עושים גם Internet ExplorerOffice 2003Kazaa Icqככה שלא עובד שם ועושה בעיות לא כולם ביחד אבל זה מה שהם משתמשים בעיקרון וערן מור אניבאמת יביא להם צ'יפ ממני זמנית של 256
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים 196 מגה זיכרון זה מספיק....נכון שזה לא הרבה......אבל זה גם לא כל כך מעט לא נראה לי שהבעיה במחשב זה מעט זיכרון...יתכן שזו בעיה בהגדרות של זיכרון וירטואלי או שהזיכרון דפוק... לא חסר.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים הזיכרון מספיק בהחלט לייתר ביטחון ניתן להוריד את אפקטי הגרפיקה ב XP בשביל לחסוך קצת זיכרון ( אם כי אין צורך ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.