פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מה עדיף ?LCD או פלזמהבגדלים 32 ו 42כולם FHDכולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר 1. מה מרחק צפיה?2. למה לקנות FHD אם אתה תצפה דרך YES "רגיל" ?3. תקציב?אני לא אולך ליקנות עכשיו אני רק שואלמרחק בערך 3.5-4 מטר ....
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים 2. למה לקנות FHD אם אתה תצפה דרך YES "רגיל" ?אפשר לחשוב שערוצי הHD משודרים בFHD..
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר יהיה הבדל בין פלזמה ל LCD ?עוד משהואבפלזמה שמעתי שלא רואים טוב מהצדדים .....זה נכון ?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים יהיה הבדל בין פלזמה ל LCD ?עוד משהואבפלזמה שמעתי שלא רואים טוב מהצדדים .....זה נכון ?להיפך, הבעיה הזו קימת ב-LCD , בפלאזמה ניתן לראות מכל זוית
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר להיפך, הבעיה הזו קימת ב-LCD , בפלאזמה ניתן לראות מכל זויתב LCD אני רואה מצויין .......שלמה? עדיין לא ירדתי לסף דעתך .....מה אתה רוצה בדיוק?1.אני רוצה לדעת באיזה סוג של טלוויזיה(LCD/פלזמה) רואים יותר טוב בלי ממיר HD ?2.עם אני מחבר טלוויזית HD לממיר לא HD אז יראו יותר גרוע מטלוויזיה לא HD ?3.בפלזמה רואים מכול הצדדים טובכי פעם אחרונה שראיתי פלזמה לא ראיתי כלום מהצדדים רק כשעומדים מול הפלזמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.