עבור לתוכן

מחמוד אחמדינג'אד הוא יהודי

מחמוד אחמדינג'אד הוא ? 176 הצבעות

1. 1. מחמוד אחמדינג'אד הוא ?

• יהודי
    • מוסלמי
    • הינדי
    • נוצרי
      0
    • לא משנה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה? יופי של תמונות.

גברים, נשים, ילדים... הכל הולך.

תודו בפשעי המלחומה שלכם גולדסטון ישפוט את כולכם ,או חמאס מה שבטוח שוב היהודים יענשו על שחיטותםםםםםם

• תגובות 71
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שהוא יהודי או משהו אני חושב שהוא חרא! (אבל ענק)

תעיפו את TNT מהפורום מה הולך פה?

הוא נאצי כוסעמק תעיפו אותו

פורסם

להנהלת הפורום : עם כל הכבוד לחופש הביטוי ,מה שהולך פה זה בגדר היתעלמות מוחלטת מהמציאות ,אני מציעה בחום לתת באן לאותם שניי חברה אנטי ישראלים ,שאולי יבינו טיפה שזה לא המקום פה בישביל השטויות שלהם .

פורסם
  • מחבר

להנהלת הפורום : עם כל הכבוד לחופש הביטוי ,מה שהולך פה זה בגדר היתעלמות מוחלטת מהמציאות ,אני מתציעה בחום לתת באן לאותם שניי חברה אנטי ישראלים ,שאולי יבינו טיפה שזה לא המקום פה בישביל השטויות שלהם .

אף אחד לא מסית רק אתם מקללים,אז אנחנו מראים לכם כמה הפלתשינים סובלים אבל לא אתם לא מסוגלים לסבול ביקורת וגם את העובדה שאחמנג'ד הוא יהודי כמוכם

פורסם

להנהלת הפורום : עם כל הכבוד לחופש הביטוי ,מה שהולך פה זה בגדר היתעלמות מוחלטת מהמציאות ,אני מציעה בחום לתת באן לאותם שניי חברה אנטי ישראלים ,שאולי יבינו טיפה שזה לא המקום פה בישביל השטויות שלהם .

תכל'ס. יש מספיק פורומי הסתה ערביים בשביל השטויות האלה.

אז מקללים אתכם, אז מה? זה לא חדש לך נכון? גם אותנו קיללו בשואה, אז מה? לך תבכה למישהו אחר. יש לכם מדינה, בעצם הרבה מדינות, אף אחת מהן היא לא ישראל, אז אל תתלונן. לך לאיראן, תתחנן לחזור לישראל עם מה שהולך שם... לך לסעודיה, תיראה איזה יחס אישתך לעתיד (שתבדה לחיים קצרים) תקבל ותרצה לחזור. מה גם שישראל לא מוזכרת בקוראן, המונח "פלשתין" הומצא רק בעשרות השנים האחרונות, מוחמד לא הזכיר את ישראל בכלל ולא דרך על אדמתה. אז בוא אתה ותסביר לי בדיוק מה הפאקינג קטע שלכם עם הארץ שלנו? FFS.

אין לך מה להתלונן, אתם מקבלים פה יחד טוב יותר מאשר במדינות ערביות אחרות!

פורסם

יש לי פה תמונה נדירה שצולמה ע"י סוכן ק.ג.ב לפני 16 שנה:

2hzq2l5.jpg

הכל שקוף אחמד ! עכשיו אנחנו מכיריפ את הפרצוף האמיתי שלך ! חה חה !

פורסם
  • מחבר

יש לי פה תמונה נדירה שצולמה ע"י סוכן ק.ג.ב לפני 16 שנה:

2hzq2l5.jpg

הכל שקוף אחמד ! עכשיו אנחנו מכיריפ את הפרצוף האמיתי שלך ! חה חה !

די לכיבוש די לגזענות היהודית,הגזע הערבי הוא עליון וישלוט בעולם,איסלאם מן לאללה מן לאללה בשם המוג'דין הפורום הזה יהיה שלי,זו אדמה שלי וכך גם הפורום הזה :mavet:

פורסם

די לכיבוש די לגזענות היהודית,הגזע הערבי הוא עליון וישלוט בעולם,איסלאם מן לאללה מן לאללה בשם המוג'דין הפורום הזה יהיה שלי,זו אדמה שלי וכך גם הפורום הזה :mavet:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה דיייי אני לא יכול

זה דרך התקפה חדשה של החמאס.. שהידים קומיקאים חחחח

פורסם

תגיד לי באיזה סרט אתה חיי ?? אתה חושב באמת שזאת האדמה שלך ? יש לי חדשות רעות בשבילך ! אתה והמשפחה שווים ל***,והדגל שלך והאמונה שלך שווים ל ****,ואתה שווה ל ******.נראה לי שאתה צריך בתולים,ולא בתולות.

תעשו טובה,תעיפו את הטיפש הזה מהפורום !

פורסם

מה אתם רציניים!?

אתם לא קולטים שזה טרול שבא לפה כדי לגרום לכם להקפיץ כמה פיוזים?

פורסם

TNT2009 הטרול (אני בטוח שאתה לא ערבי)

אבל עם אתה רוצה לקבל יחס של ערבי אז אתה תקבל

הערבים הם דיי בדיחה גרוע

כול התמונות שסמתה הם זיוף

רואים שזה פוטו שופ

וזה כניראה הדבר היחיד שערבים טובים בו (מייד אחרי בניית בתים ............... שגם אותם צהל בסוף משטח )

בשיגור המוצלך שהיה לפני כמה זמן הערבים שינו את התמונה בשביל שזה יראה כאילו הם יצליחו

פתגמיי הברזל שלי !!!!:

ערבי גבר זה ערבי בקבר

ערבי נשמה זה ערבי באדמה

ערבי חמוד זה ערבי על עמוד

ערבי סבבה זה ערבי בלי אבא

ערבי נחמד זה ערבי בלי יד

ערבי חמוד זה ערבי על שיפוד

שלא נדבר על ערבים שדוחפים פצצות ואז מתאבדים...........

פורסם

מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים