עבור לתוכן

האם יש אפשרות שמחשב יחסית ישן (מבוסס פנטיום 4 ) יאפשר סטירמינג של סירטי HD ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון בעצם שאני רוצה לעשות סטירמינג מהמחשב שלי (מפרט בצד ) לפנטיום 4 -3000

1 גיגה זיכרון

כרטיס מסך 6600GT

אני לא צריך שהפנטיום 4 יקודד או משהו אלה רק אם אפשרי להעביר דרכו סרטים בFHD ?

כרטיס רשת אלחוטי יש אם מישהו שואל

פורסם

לא הבנתי, אתה רוצה שהפנטיום 4 יאכסן את המידע, ומהמחשב שלך אתה תצפה בו?

ממה שאני יודע יש בעיה של סטרימינג של FHD (ברשת אלחוטית בעיקר), הקצב שם גבוה יותר ממה שמתקבל מעשית ברשתות אלחוטיות.

אבל מה הבעיה לבדוק את זה?

Anatoli.

פורסם

רשת אלחוטית לא תוכל להתמודד עם נפח המידע של חומר "פתוח" (לא מכווץ) שמקודד ב-FHD.

פורסם

אם זה סרטי MKV לרוב 1080P x264 מקודדים ~ 14mbps

תצטרך להיות "בררן" לגבי הסרטים שאתה "רוכש" אבל על חלק מהסרטים זה יכול לעבוד

לסרטים שבאים כ"מקוריים" זה לא יתאים

פורסם

אבל זה בדיוק העניין, אין מצב שפנטיום 4 3GHZ יוכל להתמודד עם הפיענוח של זה, לכן על המחשב החזק ברשת לפתוח את הכיווץ ולשלוח את הקובץ "פתוח" בסטרימינג לחלש יותר דרך ר.אלחוטית.

נפח המידע של קובץ "פתוח" אז יהיה גדול בהרבה, והרבה מעבר ליכולות של ר.אלחוטית להעביר בזמן אמת.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, אתה רוצה שהפנטיום 4 יאכסן את המידע, ומהמחשב שלך אתה תצפה בו?

ממה שאני יודע יש בעיה של סטרימינג של FHD (ברשת אלחוטית בעיקר), הקצב שם גבוה יותר ממה שמתקבל מעשית ברשתות אלחוטיות.

אבל מה הבעיה לבדוק את זה?

Anatoli.

בדיוק האפך

אני יסביר לכם את הבעיה ככה

עוד אחד מהאחים שלי עף מהקן והשאיר חדר גדול חדר שאחי הקטן שבצבא יקח לעצמו אבל רוב הזמן יהיה פנוי

אני כבר העברתי לחדר הזה את הWII אבל נישאר להעביר לשם עוד דברים אחד מהם זה מחשב

האפשרויות בעצם הם 2 או את המחשב המיושן של אחי או את המחשב שלי

עכשיו בגלל שאחי מגיע הרבה פעמים בסופי שבוע ואז תופס את החדר הזה אני מעדיף שהמחשב החזק ישאר בחדר שלי

ובגלל זה השאלה על הסטירמינג

אם אתם אומרים שרשת אלחוטית לא מספיק מהירה לזה אז איך ב360\PS3 ובסטרימרים אחרים מצליחים בזה ?

התוכנית שלי בעתיד זה לקנות מסך 32 FHD לחדר הזה אבל אני לא רוצה לקנות סטרימר או משהו חדש בקרוב

פורסם

אני הבנתי שכל הסטרימרים לא מסוגלים לנגן FHD חלק על גבי רשת אלחוטית.

Anatoli.

פורסם

FHD מ-bluray אני לא יודע, אבל קובץ mkv 1080p של איזה 14ג'יגה או משו בסגנון דווקא אפשרי. תלוי בראווטר, כרטיס רשת אלחוטי ובהצפנה אלחוטית.

פורסם

אם החיבור האלחוטי הוא G\54Mb עם הצפנה, סביר להניח שתסבול מקרטועים,

אפילו אם ברוחב פס אפקטיבי אתה מקבל 3-3.25MBps בהעברת מידע, סרט של 15-20Mbps (י2-2.5MBps) עלול לקרטע.

פורסם
  • מחבר

אין הצפנה וזה כן G

יש סיכוי שיפעל ?

ואם כן אם איזה תוכנה עושים את זה ?

פורסם

האמת שלא הבנתי לגמרי את המצב. במקום בו אתה רוצה לראות את הסרט יש את המחשב החזק או הישן? והסרטים מאוכסנים על המחשב החלש או חזק? כי מחשב חלש עלול להיות צוואר בקבוק.

בקשר לראווטר, אם אין הצפנה או לחלופין יש WPA2 אז העברת הנתונים תהיה מהירה יותר מאשר WEP או WPA. הדבר גם תלוי מאוד בכרטיסי הרשת האלחוטיים שיש לך ובראווטר שיש לך (כמובן גם בעוצמת האות). כך שקשה יהיה לאמר סתם כך באוויר אם זה יעבוד או לא. צריך לנסות. פעמים רבות זה גבולי בתקן G. זה יכול למשל לעבוד חלק בסצנות פשוטות בלי הרבה אפקטים, צבעים, ומוזיקה, ואז לקרטע קשות בחלקים "עמוסים" אחרים.

מה שתעשה זה שתף ברשת את התיקייה בה מאוכסנים הסרטים וגש אליה מהמחשב השני ופתח את הקבצים באופן רגיל עם התוכנה בה אתה צופה בסרטים ותראה אם זה חלק או לא. זאת בהנחה שמדובר כמובן בשני מחשבים....

פורסם
  • מחבר

המחשב החזק מאכסן ומקודד

אני בעצם רוצה שהחלש ישמש כסטרימר זה הכל

ה שתעשה זה שתף ברשת את התיקייה בה מאוכסנים הסרטים וגש אליה מהמחשב השני ופתח את הקבצים באופן רגיל עם התוכנה בה אתה צופה בסרטים ותראה אם זה חלק או לא. זאת בהנחה שמדובר כמובן בשני מחשבים....

זה לא יעזור הרבה הפנטיום 4 חלש להריץ לבד סרט בFHD אולי אם סיבובים באוויר איך שהוא הוא יצליח אבל בספק

ואני לא רוצה לשדרג לו זיכרון וכרטיס מסך כי זה בזבוז כסף

חוץ מזה כרגע עד המעבר המרחק בין הראוטר למחשב גדול מידי לחיבור מהיר

פורסם

אתה צודק, P4 לא יצליח להריץ FHD.

זה מצב טיפה יותר בעייתי אבל אני חושב שאפשרי אם תשתמש בתוכנה כמו VLC למשל.

לא נסיתי לעשות את זה עדיין כך שלצערי אין לי מספיק מידע להדרכה בנושא אבל תנסה לקרוא בחלק הזה של האתר שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים