עבור לתוכן

איזה זיכרון מתאים ללוח ASUS CUV4X-C

Featured Replies

פורסם

זה לוח שמבוסס על VIA ורציתי לדעת אם הוא תומך בזיכרון SDRAM החדש או שצריך לחפש זיכרון שמתאים במיוחד ל P3

אם אני לא טועה זה קשור לתמיכה של הזיכרון בציפים מסויימים 16/32 מגה אני לא ממש זוכר.

פורסם

אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון שאתה אומר " SDR-RAM החדש", אבל אני יודע שלפני כחודש הוספתי זיכרון למחשב המשני שלי (עם הלוח הזה) SDR-RAM 133MHz, ולא היו בעיות...

פורסם

הלוח תומך בצ'יפים של עד 32MB שזה אומר 256MB חד צדדי או 512MB דו צדדי לכל היותר.

אני לא מאמין שתמצא זיכרון SDRAM עם צפיפות גדולה מזו, בקושי אפשר למצוא DDR בצפיפות כזו אז לא הייתי דואג יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון שאתה אומר " SDR-RAM החדש", אבל אני יודע שלפני כחודש הוספתי זיכרון למחשב המשני שלי (עם הלוח הזה) SDR-RAM 133MHz, ולא היו בעיות...

אני מתכוון לכך שהזכרונות SDRAM שמיוצרים כיום לא מתאימים לכל הלוחות של P3 במיוחד לא ל BX

אולי המחשב שלך מזהה...אבל מומלץ לבדוק בעזרת תוכנת זיכרון כגון MEMTEST לבדוק שהכל תקין

הבעיה נובעת מהציפים של הזיכרון...כל ציפ יכול להיות 16M או 32M......איך שלא יהיה לא זכרתי בדיוק מה גורם לבעיה ולפי מה שאני מבין זה שבציפים של 16M אין בעיה והבעיה מתחילה ב ציפים של 32M?? (לאמירם)

עידו

פורסם

לא צריך לעשות הכללות לצ'יפסטים של P3, הלוח שלך הוא בערך שנה או שנתיים צעיר יותר מאשר לוחות 440BX.

כל לוח של P3 תומך ב 16MB, שלך תומך ב 32MB אז לא צריכה להיות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים