עבור לתוכן

האם אפשר לדעת אם התבצע OC לכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI.

מבחינת אחריות.

פורסם

לא הבנתי !!

מה זה אומר "איך התבצע OC" זה קרה ?!

ומה הכוונה מבחינת האחריות ?? תנסח את זה טוב יותר בבקשה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי !!

מה זה אומר "[glow=red,2,300]אם[/glow] התבצע OC" זה קרה ?!

ומה הכוונה מבחינת האחריות ?? תנסח את זה טוב יותר בבקשה.

לא קראת טוב

פורסם

אהה...

לא לא יכולים לדעת אם התבצע OC אלא אם כן הוא נשאר בOC.

עוד משהו - אם שמועל הכרטיס היטסינקס ויש סימנים ששמו אז האחריות תבוטל.

פורסם
  • מחבר

אהה...

לא לא יכולים לדעת אם התבצע OC אלא אם כן הוא נשאר בOC.

עוד משהו - אם [glow=red,2,300]שמועל הכרטיס היטסינקס ויש סימנים ששמו [/glow] אז האחריות תבוטל.

אההה?!?!?!

עריכה- אהה שמו-על.

פורסם

אתה יכול להשוות עם המהירויות הרשמיות של היצרן ואיתם תשווה למהירויות של הכרטיס שלך וככה תידע אם בוצע OC.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להשוות עם המהירויות הרשמיות של היצרן ואיתם תשווה למהירויות של הכרטיס שלך וככה תידע אם בוצע OC.

לא אם אני יכול לראות, אם במקרה שהכרטיס שלי מתקלקל לא מOC, אבל הוא כן ב OC. אם האחריות תוכל לדעת שהיה OC.

פורסם

אני יכול להגיד לכם מניסיון של החלפות המון כרטיסי מסך, ששרפתי בOC מטורף, שלא אכפת להם למה הוא נשרף.

לרוב יושב שמה איזה קוף בחנות שמכניס את הכרטיס, מוודא שהוא לא עובד ואז צועק משהו בנוסח:

"מושיקווווו !!! מה עושים עם כרטיס לא עובד??"

ואז בא ה"טכנאי הגדול" הזה, עושה בדיק את אותן הפעולות והולך למחסן להביא חדש... :-\

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד לכם מניסיון של החלפות המון כרטיסי מסך, ששרפתי בOC מטורף, שלא אכפת להם למה הוא נשרף.

לרוב יושב שמה איזה קוף בחנות שמכניס את הכרטיס, מוודא שהוא לא עובד ואז צועק משהו בנוסח:

"מושיקווווו !!! מה עושים עם כרטיס לא עובד??"

ואז בא ה"טכנאי הגדול" הזה, עושה בדיק את אותן הפעולות והולך למחסן להביא חדש... :-\

אתה יכול להגיד לי מאיפה אתה קונה?...

פורסם

מאיפה רק לה קניתי... בצורה כזאת, לפני שנתיים, החלפתי כרטיס GF 2 MX שמונה פעמים, בפרקי זמן של כשבוע בין ההחלפות, במרדנית מחשבים. אבל "אופן" החלפה כזה הוא דומה ברוב רשתות המחשבים הגדולות בארץ כמו KSP, אלוף מחשבים וכו'... לא החלפתי עדיין דבר רק בפנדה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים