פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים לא הבנתי !!מה זה אומר "איך התבצע OC" זה קרה ?!ומה הכוונה מבחינת האחריות ?? תנסח את זה טוב יותר בבקשה.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר לא הבנתי !!מה זה אומר "[glow=red,2,300]אם[/glow] התבצע OC" זה קרה ?!ומה הכוונה מבחינת האחריות ?? תנסח את זה טוב יותר בבקשה.לא קראת טוב
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים אהה...לא לא יכולים לדעת אם התבצע OC אלא אם כן הוא נשאר בOC.עוד משהו - אם שמועל הכרטיס היטסינקס ויש סימנים ששמו אז האחריות תבוטל.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר אהה...לא לא יכולים לדעת אם התבצע OC אלא אם כן הוא נשאר בOC.עוד משהו - אם [glow=red,2,300]שמועל הכרטיס היטסינקס ויש סימנים ששמו [/glow] אז האחריות תבוטל.אההה?!?!?!עריכה- אהה שמו-על.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים אתה יכול להשוות עם המהירויות הרשמיות של היצרן ואיתם תשווה למהירויות של הכרטיס שלך וככה תידע אם בוצע OC.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר אתה יכול להשוות עם המהירויות הרשמיות של היצרן ואיתם תשווה למהירויות של הכרטיס שלך וככה תידע אם בוצע OC.לא אם אני יכול לראות, אם במקרה שהכרטיס שלי מתקלקל לא מOC, אבל הוא כן ב OC. אם האחריות תוכל לדעת שהיה OC.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אני יכול להגיד לכם מניסיון של החלפות המון כרטיסי מסך, ששרפתי בOC מטורף, שלא אכפת להם למה הוא נשרף.לרוב יושב שמה איזה קוף בחנות שמכניס את הכרטיס, מוודא שהוא לא עובד ואז צועק משהו בנוסח:"מושיקווווו !!! מה עושים עם כרטיס לא עובד??"ואז בא ה"טכנאי הגדול" הזה, עושה בדיק את אותן הפעולות והולך למחסן להביא חדש... :-\
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר אני יכול להגיד לכם מניסיון של החלפות המון כרטיסי מסך, ששרפתי בOC מטורף, שלא אכפת להם למה הוא נשרף.לרוב יושב שמה איזה קוף בחנות שמכניס את הכרטיס, מוודא שהוא לא עובד ואז צועק משהו בנוסח:"מושיקווווו !!! מה עושים עם כרטיס לא עובד??"ואז בא ה"טכנאי הגדול" הזה, עושה בדיק את אותן הפעולות והולך למחסן להביא חדש... :-\אתה יכול להגיד לי מאיפה אתה קונה?...
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מאיפה רק לה קניתי... בצורה כזאת, לפני שנתיים, החלפתי כרטיס GF 2 MX שמונה פעמים, בפרקי זמן של כשבוע בין ההחלפות, במרדנית מחשבים. אבל "אופן" החלפה כזה הוא דומה ברוב רשתות המחשבים הגדולות בארץ כמו KSP, אלוף מחשבים וכו'... לא החלפתי עדיין דבר רק בפנדה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.