עבור לתוכן

שדרוג חינם לווינדוס 7 במחשב נייד חדש

Featured Replies

פורסם

מי שעקב אחר הסיפור שלי, בסופו של דבר קניתי את ה Dell inspiron 1545 בארהב.

יש את העניין של שידרוג לווינדוס 7 חינם. חיפשתי על זה חומר, והבנתי שבעצם DELL צריכה לספק את הווינדוס.

ראיתי שצריך להירשם אצלם באתר עם הפרטים של המחשב, אבל לא יכולתי כי המחשב עדיין לא אצלי.

אז, איך כל העניין הולך בעצם? אני נרשם באתר, ואז נותנים לי להוריד את זה? או ששולחים לי את זה הביתה? וזה התקנה חד פעמית, או שאני יכול להתקין מספר פעמים? וזה על חשבון הרישיון של הויסטה, כלומר שאני כבר לא אוכל להתקין ויסטה עם הרישיון שהביאו לי?

אשמח לקבל פרטים מאנשים שכבר ביצעו את התהליך (גם בנוגע לזה אני לא ממש בטוח, הבנתי שהשידרוגים מתחילים רק מאוקטובר, אבל לא יודע מתי בדיוק...)

תודה, חג שמח ושבת שלום.

פורסם
  • מחבר

UP.....

אם מישה וכיול לעזור זה יהיה מצויין.... :)

פורסם

הכול רשום באתר של DELL ב- https://win7.dell.com/FAQPage.aspx

ד"א, הם צופים שמיקרוסופט ישחררו את חלונות 7 ב-22 באוקטובר כך שיש לך עוד קצת זמן.

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק :) לא יודע איך פיספתי אותו כי חרשתי קצת את האתר שלהם...

מה בנוגע לעניין אם קניתי את המחשב מארהב, אני אוכל להשתמש בשירות של דל ישראל בכדי לקבל הווינדוס?

וגם לא ממש מפורט שם העניין אם השדרוג בעצם 'מחליף' את הויסטה, זתומרת אם הרישיון של הויסטה כבר לא יהיה שמיש לאחר שאני משדרג....

אם מישהו יכול להבהיר את זה, זה גם יהיה טוב (אם מסתובב פה נציג של דל, זה בכלל יכול להיות לעזר...)

פורסם

אין סיבה שהרישיון של הויסטה לא יהיה שמיש.

מה שכן, בכל מקרה, יש לך רישיון אחד - תוכל להתקין על הנייד ועל הנייד בלבד או VISTA או WIN7, או אפילו את שניהם ב-DUAL BOOT. לא תוכל להשתמש ברישיון הכפול כדי להתקין מערכות הפעלה שונות על 2 מחשבים שונים.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שבגינה חשבתי שהויסטה כבר לא יהיה שמיש זה בגלל שזה 'שדרוג'... אז יכול להיות שהסיריאל של הויסטה בא בחשבון בתמורה לסיריאל של ווינדוס 7...נקווה שאתה צודק, כי במקרה ולא אהבתי את 7 ואני רוצה לחזור לויסטה, נקווה שעדיין תיהיה לי את האפשרות...

ואם מישהו יכול להתייחס לסוגייה של השירות מדל ישראל, אם אני יכול לקבל השדרוג פה בארץ, למרות שהמחשב עצמו מחול (באתר של דל רשום שהשירות עובד גם בארץ, רק צריך לבדוק את העניין של קבלת השירות על המחשב שנקנה לא מהארץ....).

והערכת שידרוג עצמה, מה כוללת? דיסק התקנה+סיריאל של ווינדוס 7?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים