עבור לתוכן

שאלה| הזמנתי 5870 עדיף לי להחליף אותו?

Featured Replies

פורסם

אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ?

או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ?

או שזה הכי משתלם במחיר הזה?

תודה מראש

פורסם

ציין מפרט מלא ומה מטרת השדרוג..

פה זה לא FXP אין צורך בשאלה |

שם החנות הוא KSP והכרטיס עצמו מאוד משתלם מבחינת מחיר/ביצועים וצריכת חשמל .

אגב , רשמת שכבר הזמנת , אז מה הטעם בשאלה הזו בכלל ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה מחשב חזק מכל הבחינות לטווח ארוך ככה זה המפרט:

מעבד: I7 920

לוח אם: EX58-UD3R

זיכרון: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel

הרד דיסק: 1TB 7200 WD

מארז: מחפש חושב אולי (HAF 932) מחכה שיענו לו בפורום.

וכרטיס הזמנתי כן אבל יש לי אפשרות לשנות עדין עד מחר... בגלל זה אני שואל אם כדי לי לשנות למשהו אחר?

כאילו יש משהו עם הביצועים והיכולות של הכרטיס הזה? בכזה מחיר ?

תודה מראש

פורסם

הבנתי אז אתה הולך על מערכת HIGH END שכזו , ה5870 הוא מצויין ומשתלם מאוד.. מה גודל המסך אגב?

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהוא שווה את המחיר ואין משהו יותר משתלם ממנובמחיר הזה נכון ? :]

ויש לי מסך WIDE של LG 22"

תגיד ספק eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מספיק חזק נכון ?

פורסם

אז אתה אומר שהוא שווה את המחיר ואין משהו יותר משתלם ממנובמחיר הזה נכון ? :]

ויש לי מסך WIDE של LG 22"

תגיד ספק eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מספיק חזק נכון ?

עוד מעט NV מוציאים את GTX 300, לא ידוע כלום בנוגע למחירים ולא הרבה בנוגע לביצועים (חוץ מכמה שמועות לא מבוססות שיש לו הרבה יותר להציע מ-HD5870, אפילו משניהם ביחד) אז קח בחשבון שזו יכולה ליהיות טעות לקנות עכשיו את הכרטיס. אני הייתי מחכה לראות אם יהיה מבית NV משהו משתלם יותר במחיר שגם ככה מטורף... (ואני מחכה)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אחי שצריך לצאת ואולי ויצא ומתי יצא תתמיד יוצא משהו יותר טוב ויותר טוב אם אני אחכה ככה אני לא יקנה בחיים כל הזמן יוצאים דברים חדשים וירידת מחירים גם אם יצא הוא לא יהיה הבדל משמעותי וזה בטוח ..

השאלה שלי אם כרגע בזמן הזה נכון להיות זה הכי משתלם למחיר הזה.. ?

פורסם

הוא הכרטיס הכי מפלצתי למחיר הזה אין מה להתווכח...

ולך על ספק SEASONIC 650W ותיהיה עם ראש שקט , הCM לא ממש בטוחים

פורסם

יכול להיות אחי שצריך לצאת ואולי ויצא ומתי יצא תתמיד יוצא משהו יותר טוב ויותר טוב אם אני אחכה ככה אני לא יקנה בחיים כל הזמן יוצאים דברים חדשים וירידת מחירים גם אם יצא הוא לא יהיה הבדל משמעותי וזה בטוח ..

השאלה שלי אם כרגע בזמן הזה נכון להיות זה הכי משתלם למחיר הזה.. ?

אבל יש הבדל בין לחכות לקנות משהו יותר משתלם שתכף יוצא וכנראה יציע הרבה יותר באותו המחיר לבין לא לקנות עכשיו כי בטח מתישהו יצא משהו משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה הספק הזה שהמלצת לי ? .... בבקשה..

ולזה שאמר לחכות יש דברים שאני מסכים איתם אבל הוא לא יכול להיות הרבה יותר טוב אולי קצת יותר טוב או ברמה שלו זה זאת רמה גבוהה מאוד..

פורסם

קשה לי לומר לך "תחכה" בתור אחד שרכש את הכרטיס GTX285 מיד שהוא הגיע ארצה [בין הראשונים].

מה שכן כמו שאני אוהב להגיד אין זה חכם לרכוש מיד את הכרטיס "הכי חדש שהגיע רק אתמול לחנויות" .

עוד מספר ימים/שבועות אני מאמין שיצוצו להם גירסאות משופרות עם קירור נורמלי לכרטיס ויתלווה לו מחיר אטרקטיבי.

אם אינך יכול לבטל את ההזמנה תתחדש יש לך אחלה כרטיס בבית :)

אם כן אז לך על זה .

פורסם
  • מחבר

אני יוכל לבטל ואני לא ממש רוצה לבטל כי זה לא כזה משנה אחי הכי הרבה אני יעשה לו OC :]

וזה יסדר את הכל :] חחחחח מה לא?

וד"א אתה מצטער על זה שקנית ?

פורסם

אני יוכל לבטל ואני לא ממש רוצה לבטל כי זה לא כזה משנה אחי הכי הרבה אני יעשה לו OC :]

וזה יסדר את הכל :] חחחחח מה לא?

וד"א אתה מצטער על זה שקנית ?

[

שאלה טובה את הכרטיס שלי רכשתי לפני יותר מחצי שנה הוא היה אמור לשרת אותי למשחקים אבל פתאום כבר לא התחשק לי לשחק :kopfpatsch:.

השימושים שלי במחשב הם YOUTUBE שאני חוזר מהעבודה וקצת HWZONE :) למרות שהשקעתי המון במחשב מ6GB זיכרון RAM ולהחליף את כל הקירור במחשב לחרישי וכו'.

אני מבין את הלהט ברכישה ככה אני הרגשתי עם GTX285 שרכשתי אותו בשעה כזאות דרך נעה מחשבים :) מה שקליק בעכבר יכול לעשות.

אבל תנסה לחכות זה לא ה O.C זה יותר יחידת הקירור שעל הכרטיס .

אני מכל הלב היתי אומר לך תחכה שהשמיים קצת יתבהרו וחברות יתחילו להביא ארצה דגמים שונים של 5870 גם תהיה הוזלה במחיר וגם יהיה לך גיוון בבחירה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הההצעה אבל זאת בעיה מבחינתי וד"א יצאו כל אצל כל החברות הכרטיס באתרים בחול אפשר לראות אותם...

ובלי קשר תראה הבעיה היא ככה: אמא שלי קונה לאחותי מחשב ב3400 אמרתי לאמא שלי תביאי לי את הכסף תקני את שלי ואני הוספתי את השאר...

אתה מבין ? אם אני מביא לה את המחשב אין לי כרטיס מסך אחר חחחחח אז מה אני אקנה משהו זמני ? לא משתלם לי.... אז אין לי הרבה ברוות או עכשיו או שהיא קונה לה וזהו אין לי הזדמנות לקנות מחשב חדש..

מה אתה היית עושה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים