עבור לתוכן

שאלה בנוגע להפעלת פונקציית Hyper-Threading

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.

יש ברשותי מערכת מחשב מבוססת INTEL מעבד pentium 4 ht 531 lga 775 שמורכת על לוח אם של ASUS p5s800-vm, גם המעבד וגם הלוח תומכים 64 BIT.

עד פה הכל טוב ונחמד ... רק הבעיה היא שהאופצייה של ה - Hyper-Threading שלי משומה לא עובדת (הווינדואוס לא מציג לי ליבה מדומה)

ובנוסף אני גם לא רואה את זה ב EVEREST, ז"א, האפשרות מופיעה לי כנתמכת אך מסומנת כמופסקת.

הלכתי לBIOS וחיפשתי להפעיל את זה, מצאתי, הפעלתי והעניין נשאר בעיינו, אני קצת לא מצליח להבין למה זה ככה אם הכל אומר לי שהוא מכיר בפונקצייה אבל לא מפעיל אותה.

ד"א, המעבד הספיציפי הזה עבד על לוח אם אחר שבוא הוא כן הפעיל את הHyper-Threading ושם ראיתי במנעל משימות\ביצועים, קריאה של 2 ליבות.

אם מישהו מכיר לוחות של ASUS בנוגע לעניינים שם בביוס (כמו ב GEGABYTE כשעושים CTRL F1 בשביל עוד אפשרות) או משהו בסיגנון, כמובן שגם פתרון לבעיה,

אני אשמח לשמוע !!

מערכת ההפעלה היא windows sp 3 32 bit pro, המעבד הזה הושם על המחשב אחרי התקנת המערכת, ז"א, מערכת ההפעלה הותקה על מעבד אחר ואני שדרגתי.

שוב תודה ויומטוב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה.

עשיתי עכשיו את העדכון ביוס, זה עזר בנוחות עבודה שלו אבל עדיין לא סידר את הבעיה של הליבות.

ב-CPD-Z רשומה לי ליבה 1, אבל כשאני מסתכל ב divice manager תחת הקטגוריה של המעבד הוא מזהה לי 2 ליבות,

הבעיה היא שזה רק שם ....

יש לי חשש שאולי זה הוונדואוס איכשהו מגביל אותי, אפשרי ?

פורסם

XP SP2?

פורסם
  • מחבר

sp 2 בטוח, יש מצב שאפילו 3

אבל לא אני התקנתי אותו והוא מתנהג קצת מוזר ... מבחינת האפשרויות שלו וכו' ...

לפי איך שזה נראה של הפרו, אבל משונה.

יש סיכוי שבגלל שהוא הותקן על מעבד אחר עם דרייברים אחרים, הוא עכשיו מתקשה לזהות שינוי חומרה מהסוג הזה?

פורסם

כן, סיכוי טוב מאוד אפילו.

אני ממליץ על התקנת Repair.

פורסם
  • מחבר

ודה, תודה רבה ;D

אני אבדוק את זה בקרוב, צריך להתחיל לגבות ...

פורסם

אתה לא צריך לגבות שום דבר. התקנת תיקון, לא פורמט והתקנה.

בהצלחה.

פורסם

כשאתה מפעיל TASK MANAGER אתה רואה 2 ליבות (גרפים) בטאב של PERFORMANCE?

אם כן אז הכל בסדר.

CPUZ רושם ליבה אחת כי זה מה שיש לך באמת :)

פורסם

כן, התכוונתי ל-Threads..

פורסם
  • מחבר

ב TASK M אני רואה דגימה של מעבד אחד :-\

יש לי עוד P4 HT בבית ככה שיש לי למה להשוות ועקב זה ראיתי שמשהו לא בסדר במערכת. תודה.

ובנוגע ל REPAIR, יש צורך לעשות BOOT מה-CD ושם יש משהו עם ה-"F8 לתיקון", או שאני יכול דבר הווינ'?

פורסם

Boot מה-CD.. וזה R אם אני לא טועה.

לגבי Task Manager.. תבדוק

CPU> CPU History> ושם תבחר One graph per CPU

פורסם
  • מחבר

חבר אני רוצה להגיד לך תודה רבה, עבדתי על גיבוים, התקנתי ווינ' 7 שחבר הביא לי וסוףסוף הכל עובד יופי [=

פרט לדבר אחד ...... יש לי על המחשב הזה geforce 4 mx 440 שפשוט הווינ' עכשיו מסרב לזהות :-X

ו nvidia לא מספיק חכמים לשחרר לו דרייבר, לפחות לא אחד באתר הרישמי או משהו שאני מצאתי ...

אבל לפחות ה-HT עובד סוף סוף :xyxthumbs:

(אם יש לך רעיון בנוגע ל כ.מסך זה יהיה מצויין... אני על מסך 20" ולא יכול לעלות על רזולוציה העולה מ- 1024X768, וזה נראה רעע ...

פורסם

בבקשה. :xyxthumbs:

לגבי ה-MX440, אני מציע שתשאל בפורום כרטיסי מסך או בפורום תוכנה. יתכן שיש דרייברים לא רשמיים או דרייברים לויסטה שיתאימו, עדיף שתשאל שם.

פורסם
  • מחבר

חבר, עזרת לי מאוד (וגם השאר שעזרו), תודה מקרב לב, העגלה שלי חייבת לכם ...

חג שמח :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים