עבור לתוכן

הסמוראי הישראלי : " אני אקצץ אתכם לחתיכות יא ערסים זבל "

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די זה כבר מתחיל להיות תעלומה

מה יש לאותם מופרעים ישראלים המכונים "ערסים" שנמצאים כמעט בכל הארץ שהם חייבים כל הזמן לזרוע רוע והרס?

פורסם

לא זו לא תעלומה ,

מצד אחד קיפוח ( יתר )

ומצד שני פינוק ( יתר )

אלו הגורמים לתופעת הערסיות שהיא ביסודה תכונה אנטי חברתית , או אם תרצה תופעה של מחלה חברתית אוטואימיונית .

פורסם

"חרב סמוראים עתיקה"? אני נדהם מאיכות הדיווח, מדובר בדרעק שהוא קנה בשוק הכרמל/חנות לגבר.....

אם הוא היה מנסה "לחתוך" עם זה מישהו זה היה נשבר לו בידיים. חבל שלא ניסה, הוא היה מקבל את הכי הרבה נזק....

בנאדם אידיוט, ועכשיו פגע בכל מי שמנסה לאסוף חרבות בארץ. נפלא.

פורסם

^ אוי לא! עכשיו יחשבו שמי שקונה חרבות במאות דולרים וחותך עם זה בקבוקים הוא משוגע ::)

פורסם

על יאידו שמעת?

פורסם

מה הבעיה לבוא אליהם עם משור גרזן סכין קצבים

החרב תוחרם אבל אלה כלים מפחידים לא פחות זולים וזמינים.

לרדוף אחריהם איתם ופשוט להבריח אותם.היה לי מקרה דומה של פרחחים באוטובוס ששמו רגלים על הכיסא והייתי בבגדי מאבטח והם פשוט רעדו ממני.

הנוער היום חייב חינוך קשה ולא יזיק להם מכה אחד או שתים וגם כמה מכות.

אפשר גם חץ וקשת או קלע עם כמה אבנים..אני בכלל בעד חזרה לנשק של ימי הביניים.יותר כיף ויותר קל להכין אותו והוא אינו נחשב על פי חוק נשק מסוכן.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%9C%D7%A2

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A5_%D7%95%D7%A7%D7%A9%D7%AA

פורסם

אולי ציד ערסים יהיה הספורט הלאומי החדש?

פורסם

הבעיה היא שלא נוכל להציג לעולם כמה שאנחנו מוכשרים בלצוד ערסים שכן מסופקני אם נראה תחרויות בין לאומיות בענף המפוקפק הנ"ל.

פורסם

הבעיה היא שלא נוכל להציג לעולם כמה שאנחנו מוכשרים בלצוד ערסים שכן מסופקני אם נראה תחרויות בין לאומיות בענף המפוקפק הנ"ל.

הכל עיניין של שיווק,

ואחרי השיווק הראשוני יש לנו יתרון גם של ראשוניות וגם יש לנו מצבורי ערסים שאנחנו יכולים ליצא

אני חושב שזה רעיון מצויין

פורסם

אני חושב שבלצוד ערסים אנחנו פחות טובים מיצורם , כלומר אני אומר לך מידיעה שאנחנו מיצרים ערסים טוב יותר מאשר אנחנו צדים אותם , הבעיה היא כמובן עם המיתון העולמי שחיבל קשות ביצא של הערסים , ניו יורק , מיאמי , לוס אנגלס הוכו הכי קשה במיתון העולמי ומכיוון שהן היבואניות הגדולות ביותר של ערסים תוצרת ישראל סוג א'א שהמפעלים ממוקמים באזור המרכז להלן בת ים ולוד אנחנו סובלים מהצפה זמניות של השוק המקומי בתוצרת ערסים משובחים המתאימים ביותר ליצוא , אני כולי תקוה שהמיתון יגמר ונוכל לעזור למשק הישראל ותוכל להגביר את היצוא למקומות אלו בעתיד הקרוב בעזרת השם , ישתבח שמו לעד .

ובכך נחסוך למשלם המיסים הישראלי את הוצאות הטיפול המשטרתי בערסים ואת הוצאות הטיפול במשלם המיסים בחדרי המיון של הבית חולים לאחר היתקלות בחומר המקומי .

פורסם

ציד ערסים ספורט לאומי ? הבעיה היא שהיום דיי קשה לזהות אותם (או יותר נכון להבדיל בינהם) ,אני מכיר אישית לא מעט ילדים שלמען הבטחון שאישי שלהם מסווים את עצמם בתור ערסים ,אבל הם בעצם משהו שנוטה יותר לכיוון הפריק .

בכל מיקרה ,עם זה מתחיל ,חברים כלום להיצטייד ב:McMillan Tac-50

tac50-package.jpg

פורסם

לפי דעתי מיותר בכלל השתמש במילה הזאת כי זאת גזענות. אני חושב שילדים מופקרים תמיד יוהיו מופקרים בלי קשר לאיך הם מתלבשים, מאיזה עדה הם באים ואיזה מוזיקה הם שומעים.

לפי דעתי הבן אדם הזה סתם טיפש ללכת לאיים על ילדים עם חרב . הוא היה צריך לקחת מצלמה ולצלם אותם בזמן שהוא מושך את התשומת לב שלהם ואז היו לו גם הוכחות . הוא יכל גם להתקשר למשטרה ולהגזים קצת בדיווח שלו כמו שהם צועקים כאילו הם הולכים מכות או משהו.

שמעתי שהמשטרה לא שולחת ניידת בלי שמישהו יהיה בסכנת חיים אחרת אתה צריך לבוא למשטרה ולהגיש תלונה. קראתי גם בעיתון על מישהו ששרפו להורים שלו את הכניסה לבית והלך להתלונן במשטרה על איומים והמשטרה זרקה אותו לכלא ל8 חודשים :lol:.

פורסם

לדעתי הערסים הם הילדים שהיו למטה, בטח גם בגילאים 11-15, מה זה "בוא נראה אותך יורד"? האיש שירד הוא סתם חמום מח.

פורסם

הסבר על הערסים הישראלים

לראות עד הסוף

צפיה מאנה :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים