עבור לתוכן

רעש חזק מהספק?!

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר.

רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט...

אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ...

כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)

פורסם

המאוורר הג'נרי שבא עם הספק הג'נרי שלך הוא שעושה את הרעש

תתרגל לזה, או שתחליף אותו

פורסם

המלצה קטנה, אל תתרגל לדפוק על המחשב בכדי להשקיט את המאוורר כיוון שהתזוזות של המחשב מקפיצות את הדיסק הקשיח ועלולות לדפוק אותו. (מניסיון כואב). אם האחריות על הספק עברהת הייתי מציע לך לפתוח אותו ולהחליף את המאוורר.

פורסם

לא שווה לך להחליף מאוור במיוחד אם אתה לא יודע מה אתה עושה!....

קנה כבר ספק 300W חדש - איכותי או אפילו סתם גנרי (אם אין לך כבר אחריות)

המחיר פחות מ 100 ש"ח. (כמובן אם אתה יודע בכלל להחליף ספק - כי על פי השאלה שלך זה נראה שלא)

פורסם

הייתה לי אותה בעיה

זה המאורר שמה דפוק

בקיצור עשיתי אותו דבר דפקתי קצת עליו

זה עבר וזה בדרך כלל חוזר כאשר יש הפסקת חשמל פתאומית או שאתה מנתק את הכבל מהחשמל מלי לסגור תמחשב

זה כבר ככה אצלי בערך 4-5 חודשים

הכל בסדר

טפו טפו טפו!

פורסם

לא משחקים עם דברים כאלו, מאוורר דפוק בספק מחליפים או שמחליפים את הספק.

אם המאוורר הזה יפסיק לעבוד הספק ישרף ויכול לקחת איתו חלק נכבד מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

שתבינו המאורר עושה רעש ומוציא אוויר בצורה נורמאלית ואחרי דפיקות הכל עובר.

ואני כן יודע להחליף ספק אבל יש אחריות.

אני לא בור במחשבים אני יודע הרבה על חומרה

זה היה לי במחשב הישן ולא יודע למה אבל זה קורה תמיד שיש לילות קרירים.

זה גם היה במחשב הישן.

אבל הכל יסתדר , המאורר מוציא אוויר כמו גבר

והמחשב נקנה לפני פחות משלושה חודשים ככה שיש עוד הרבה זמן לאחריות ולא נראה לי שאני יחליף אותו...

אם מחר בבוקר שאני יפתח את המחשב הוא ימשיך את הרעש אני ילך להחליף אותו (אני במילא צריך להחליף שם כרטיס מסך)

פורסם

רעש ממאוורר בא בדר"ך כשמדליקים את המחשב והמאווררים עוד קרים! לי יש מאוורר ג'נרי מאחורה שמוציא אוויר ולוקח לו דקה להפסיק להשמיע רעשים. פעם הייתי דופק עליו כדי שיפסיק להרעיש והוא באמת היה מפסיק אבל עכשיו הרעשים נפסקים בלי לדפוק עליו, פשוט לוקח לו זמן להתחמם ואז הוא מפסיק להרעיש. וזה מסביר גם את הקטע אצלך שאתה אומר שזה קורה רק בלילות קרים. ובגלל שזה מאורר ג'נרי של ספק ג'נרי אז ככה הוא מגיב לקור. אין לו חיישן בספק שיגרום לו להתסובב יותר מהר כדי להתחמם ולהפסיק להרעיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים