עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מחשב Dell Inspiron 1545 T6500 4330HD

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד לשמש אותי בלימודיי באוניברסיטה, חשוב שיריץ את כל יישומי ה- office ואת ה- windows כמו שצריך כמובן, סרטים ואינטרנט. אני לא גיימר, אבל שמתי לב שיש למחשב כרטיס מסך נפרד- משהו שאני מעדיף שיהיה למקרה וארצה לשחק. מישהו שמע על הדגם ויכול להמליץ? יש בעיות מיוחדות? מתחמם? מקלדת לא נוחה? הנה המפרט:

מעבד

Intel Core 2 Duo T6500

# מהירות

2.1GHz

# זכרון מטמון

2MB

# מהירות FSB

800MHz

# זיכרון :

# נפח

4GB

# מהירות זיכרון

800MHz

# חריצי זיכרון פנויים

0

# קיבולת זכרון מקסימלית

4GB

# אחסון :

# גודל דיסק

320GB

# מהירות דיסק

5400RPM

# כוננים :

# DVD Multi Burner

כן

# מסך :

# סוג

WXGA

# מסך מבריק

כן

# גודל מסך

15.6''

# רזולוציה

1366x768

# מצלמה מובנית

כולל

# תקשורת :

# כרטיס רשת

כן

# Bluetooth

כן

# WiFi 802.11

כן

# גרפיקה :

# כרטיס מסך

ATI Mobility Radeon HD 4330

# זיכרון כרטיס מסך

256MB

# סאונד :

# כרטיס קול

High Definition Audio 2.0

# רמקולים

מובנים

# מיקרופון מובנה

כולל

# יציאות :

# VGA

X1

# USB

X3

# RJ-45

כן

# מערכת הפעלה :

# מערכת הפעלה

Windows Vista Premium

# נתונים טכניים :

# משקל

2.77KG

# סוללה

6-cell 46W/HR LI-ION

# הערות :

# אחריות ושירות :

# משך האחריות

שלוש שנים

# סוג האחריות

מעבדת DELL ישראל

למחשב אין HDMI, שזה קצת מבאס, אבל אפשר להבליג... אני מתלבט בין המחשב הזה ל- acer aspire 5738g :

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892

המפרט של ה- acer נראה לי קצת יותר מגוון, אבל דל ( ממה ששמעתי ) חברה אמינה יותר, וגם בדגם הספציפי הזה מציעה 3 שנות אחריות...

פורסם

תקנה את זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735724

תרחיב אחריות ל-3 שנים, והנה קיבלת 3 שנים אחריות ו-HDMI בערך באותו מחיר. וגם חיי סוללה עדיפים.

פורסם
  • מחבר

הלנובו נראה טוב וגם שמעתי על החברה דברים טובים בבקשר לאחריות והשירות, דווקא לא ראיתי במפרט שיש לו HDMI וגם אני לא מכיר את הכרטיס מסך שלו ומה הביצועים שלו לעומת זה של ה- acer . מה שכן, עשית לי כאב ראש רציני עכשיו, להתלבט בין שלושה דגמים לארבעה... אז אני אציג את השאלה כך- בהשוואה של שלושת המחשבים בשקלול של מפרט, אמינות ואחריות ( בהנחה שאני משדרג את הלנובו וה- acer לשלוש שנות אחריות ) - איזה מחשב עדיף? ניסיון אישי כמובן יתקבל ברכה, כמו גם תגובות מהמנהלים... אני כבר מתלבט הרבה זמן ורוצה לחתוך את העניין- שנת הלימודים הולכת ומתקרבת...

פורסם

לא לכל ה-G550 יש HDMI. ספציפית לאלה עם הכרטיס של NVIDIA יש.

כרטיס המסך בלנובו ובאייסר זהה (Geforce G 105M). ה-HD4330 ב-DELL קצת יותר חזק, אבל בגדול הם באותה הקטגוריה.

בשקלול כל הפקטורים, הייתי הולך על ה-G550 עם שדרוג אחריות ל-3 שנים. המחיר שלו משתלם והשירות של לנובו בארץ הוא מהטובים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת, אבל אני עדיין מתלבט, ה- acer ממש תפס לי את העין... אולי יש לך שם של חנות שבה אני יכול לראות בעיניים ולנסות כל אחד מהמחשבים? פשוט כל מחשבי הלנובו שיצא לי לראות הם לא סקסיים בעליל, ועיצוב זה דבר שכן חשוב לי ובעניין הזה ה- acer פשוט יפהפה. אבל כמובן שאני מוכן להתפשר על זה בהנחה שהשירות והאחריות של הלנובו הוא באמת טוב כמו שאומרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים