עבור לתוכן

לכל בעלי Logitech G5 ,המלצתכם לגבי המישקולות..

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכולם,

התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי,

על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם?

לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים.

תודה מראש.

עריכה:

אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....

פורסם

קודם כל תתחדש אחלה עכבר - הטוב ביותר...

יש לי אותו איזה 4 שנים והוא מעולה!

דרך אגב היום קניתי את ה Zalman fg1000 וזה פשוט חרא אל תיגעו בזה, ה G5 הרבה הרבה יותר טוב.

בכל מקרה לגבי המשקולות - אני מצאתי שהכי נוח ומדויק בשבילי זה 6 משקולות של 1.7 ועוד 2 של 4.5..

לגבי ה DPI אני שם על האמצע...

תראה, כל אחד והנחויות שלו, פעם הייתי משתמש בכלל בלי המשקולות, ועל DPI גבוה, אבל לאורך זמן מצאתי שעם קצת יותר כובד, וקצת פחות DPI,

הביצוע יותר טוב...

עם תשים את כל המשקולות של ה 4.5 ועל ה DPI הכי גבוה, זה יכול להיות גם מעניין, להכל צריך פשוט להתרגל..

הכובד ממש משמעותי בהתחלה אתה פחות תשים לב, אבל תראה שאתה מדייק הרבה יותר טוב (אפילו בליצה על לינקים) עם יותר כובד..

בקיצור כמו שהמלצתי לך 6 של 1.7 ועוד 2 של 4.5, ככה הכי נוח לי לדייק, והעכבר עוצר בול איפה שאני רוצה, הוא לא בורח (DPI על האמצע!!) תנסה!!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אביב, את הDPI אני שם גם ככה על האמצע ,זשליטה הכי טובה לדעתי, לגבי המישקולות:

אמרת 6 של 1.7 ? איפה בדיוק? בשתי השלשות הצדדיות ובזוג האמצעי את ה4.7? זאת הכוונה?

פורסם

מאז שיש לי את העכבר עבדתי ללא משקולות (משחקים + עריכה גרפית) ותמיד הייתי מאוד מרוצה.

באופן אישי הקטע של המשקולות נראה לי כטריק שיווקי נטו.

פורסם

אצלי שמתי 6x4.5, אני הרגשתי שיש הבדל אם כי לא גדול, נראה לי באמת שזה יותר טריק שיווקי ולא משפיע יותר מדי

במשחקים ובעבודה היומית עם העכבר

על כל פנים תתחדש

פורסם

מאז שיש לי את העכבר עבדתי ללא משקולות (משחקים + עריכה גרפית) ותמיד הייתי מאוד מרוצה.

באופן אישי הקטע של המשקולות נראה לי כטריק שיווקי נטו.

קודם כל הכל טריק שיווקי ("קיטצ'י")

זאת הכוונה, להוציא משהו קיטצ'י... תמיד ובכל חברה וכל מוצר!

אבל להוסיף משקל לעכבר זה מועיל, יותר קל לשלוט במשהו שהוא יותר כבר,

למשל מצלמה - מצלמה כבדה יותר פחות תירעד ביד כי צריך פחות רגש,

וזה אותו עיקרון.

יש כאלו שמוסיפים GRIP מיוחד לאחיזת המצלמה וזה גם מוסיף משקל.

canon-bg-e5_small.jpg

פחות רגש ויותר דיוק!! זה לא חרטא.. אחרי שעות וניסיון של משחק אפשר להבין את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים