עבור לתוכן

Sennheiser HD800

Featured Replies

פורסם

למה לעשות RE-TERMINATOR ?

האם יש עוד דברים דומים ?

מצא את ההבדלים...

hd800_3.jpg

terminatormovie2.jpg

LOL לא יכולתי להתאפק... ;D

פורסם
  • מחבר

^^ לא מצחיק (:

למה לעשות RE-CABLE ? ואיך זה מתבצע?

הטענה שבד"כ מובילה אנשים ל-recable היא איכות ירודה של הכבל שמגיע עם האוזניות.

ברוב האוזניות הדבר מצריך פתיחה של האוזניות והלחמה של כבל חדש.

ב-HD800(ובעוד מספר לא מבוטל של אוזניות מחברות אחרות) יש מחברים בין הכבל לאוזניות, זה זה רק ענין של ניתוק וחיבור מחדש.

למה לעשות RE-TERMINATOR ?

ישנן שתי סיבות עיקריות(מלבד הרס של המחבר המקורי, תופעה ששכיחה באוזניות זולות בד"כ).

1. שהמחבר המקורי של האוזניות לא מתאים לשימוש הרגיל של המשתמש ומצריך מתאם(חיבור 1\4 במקום 1\8 במגבר ולהפך).

2. שימוש במגבר Balanced, שמצריך חיבור של לפחות 4 מוליכים במקום 3 שיש במחברי ה-PL הסטנדרטים.

כאמור, אני ביצעתי re-terminate מהסיבה השניה.

והערה כללית לגבי הדיון הזה, אני עוד אכתוב ביקורת מסודרת, אני כרגע מריץ עוד קצת את האוזניות(יש להן פחות מ-100 שעות עליהן. מה שמביקורות מוקדמות שקראתי אינו מספיק). בעתיד הקרוב אכתוב את התרשמותי...

פורסם

דווקא לפי מה שהבנתי אין להם כמעט צורך ב"ברן-אין". זה כמעט לא משפיע עליהן - אין הבדלים עם הזמן.

בכל אופן אנחנו ממש נשמח לקרוא איזה סיקור של 10 עמודים :D.

פורסם

אני רוצה לעדכן גם רשמים קצרים.

הייתי היום אצל דור ובין היתר שמעתי את ה-HD800. אומנם שמעתי בהן רק איזה 4 שירים, אבל כן הצלחתי לזהות את המאפיינים העיקריים שלהן.

1 - הן מפורטות מאוד

2 - יש להן במה טובה מאוד

3 - הן מאוד דינאמיות ומהירות

4 - יש להן נפח טוב לסאונד

סך הכל בהחלט אוזניות ברמה גבוהה מאוד שיש להן מבחינתי רק 2 חסרונות. הראשון הוא שיש בהן יותר מדיי פלסטיק. השני הוא שהייתי רוצה שיהיה להן טיפה פחות טרבל וטיפה יותר באס. אבל אני מניח שזה משהו שכן אפשר לשנות עם שילוב שונה של מגבר/מקור. ללא ספק האוזניות המוצלחות ביותר ששמעתי כבר הרבה מאוד זמן.

Anatoli.

פורסם

זאת אומרת שהן מספקות את המחיר ששולם עליהן? יש תמורה טובה?

איך הן בהשוואה לK1000 הכ"כ אהובות שלך? או הHE90/HE60 או אפילו Stax SR-007 MK1/2?

פורסם

באוזניות כל כך יקרות אף פעם אין תמורה למחיר לדעתי.

בהשוואה ל-K1000 ול-HE60 קשה לי להגיד בצורה מדויקת כי כבר עבר זמן מה מאז ששמעתי. אני חושב שהכיוון של ה-HD800 בהחלט מזכיר את ה-HE60, אבל הן עדיין לא באותה הליגה שלהן(מבחינת סאונד נטו). ה-HE60 הן כנראה עדיין האוזניות הטובות ביותר ששמעתי. בהשוואה ל-K1000, הן שונות מהן בגוון של הצליל, אך אני לא חושב שהן פחות טובות. הייתרון העיקרי שלהן על פני ה-K1000 הוא שהן נוחות הרבה יותר, וזה בפני עצמו ייתרון גדול. מבחינת סאונד נטו? לצערי אני לא יכול להגיד בצרוה מדויקת, כי פעם אחרונה ששמעתי את ה-K1000 הייתה דיי מזמן. אני ממליץ לך להיכנס ל-Head-Fi ולראות מה אומרים אנשים שיה להם את שתיהן. אגב, בהשוואה ל-Stax, אני אישית לוקח HD800.

Anatoli.

פורסם

מאוד מעניין לשמוע. הרבה אנשים בהד-פי מתלהבים אבל זה חצי-חצי. יש גם הרבה שונאים. הרבה אומרים שהסטקס מתעלות עליהן כמו גם הJH|13.

תגיד, לא היה לך זוג של HE90? אם לא, יצא לך לשמוע זוג?

מאוד מעניין אותי להקשיב לHD800....

פורסם

לא היה לי ולא שמעתי אותן מעולם. אני יודע שיש זוג כזה בארץ, אבל זה בערך הכל :)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים