פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים שלום...אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי...עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות...מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל...העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת...ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים...בתודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אתה חייב להגדיר מה שאתה רוצה?איזה שימושים , תקציב? לפחות זה.זה כמו שאני יבוא אליך ויגיד "אני רוצה אוטו , לא משנה לי איזה ולא משנה לי מחיר"
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים איזה רסיבר יש לך?כמה רמקולים? (2 או יותר?)אלו שימושים?אם אתה מביא משם רמקולים יש מכס..ולמה אתה חושב ששם יותר זול מהארץ?!
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בשביל סטיראו (מה שאני מכיר ) הייתי הולך על Triangle (אני מקווה שככה כותבים) \ Kef \ mission \tannoy \ JBL בJBL הייתי הולך על סדרת ה TI ב טריאנגל הייתי הולך או על זיריוס או על אנטל אבל כמובן זה רק משמיעה שליכל החברות האחרות סתם שמעתי בחנויות חח
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי...מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל...העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר)...יש רסיבר ל5 רמקולים וסאאב....
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחר אני טס לשוויץ אז אני ארשום לך דגמים ומחירים אותם תדונו על זה בפורום, סבבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.