עבור לתוכן

התלבטות בין אם לקנות נייד חדש או לתקן את הנייד הישן .

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות .

יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש

אבל ביטלתי ברגע האחרון .

יש לי התלבטות היא קשה .

הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך סוללה וגם וינדוס חדש מקורי .זה יעלה בסביבות 500-700 שייח .

הנייד החדש שרציתי לרכוש הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא עולה בסביבות 1700 שייח .

מה לעשות ?

פורסם

סוללה - נגיד. למה Windows חדש מקורי? לא קנית אותו עם Windows במקור?

פורסם
  • מחבר

לא .

הוא בא במתנה מהדוד שלי .

הוא קנה אותו עם וינדוס חדש אני חושב ש WINDOWS XP OEM .

הסוללה היתה גמורה כשהביא לי אותו

.והוינדוס כשהביא לי אותו לא נתן לי הסברים .ואני ניסיתי ליצור דיסק אבל זה לא נתן לי וניסיתי לעשות RESTORE TO DEFAULT

אבל נתן לי שגיאה .

עכשיו אני צריך לתקן .

אנחנו כאן מדברים על ה נייד LENOVO 3000 V100 .

עכשיו אני מתלבט .

פורסם

לא ידוע לי שלנובו מכרו את הדגם הזה אי-פעם ללא Windows.

תבדוק לפי מספר דגם (7 תווים) באתר לנובו.

האם יש מדבקה של Windows בתחתית המחשב, עם המספר הסידורי?

פורסם
  • מחבר

כן יש .

פורסם

אז יש לך רישיון ל-windows תקף. אתה לא צריך לקנות windows חדש. אתה יכול להוריד גרסת OEM מתאימה ולהתקינה עם המפתח החוקי שלך.

פורסם

אמא שלי היתה אומרת שזה כמו להשוות תפוחים לתפוזים...

LENOVO 3000 V100 הוא בקטגוריית אולטרא-פורטבלס - מחשב קל משקל אבל עם פונקציונליות "מלאה". מסך 12.1, מקלדת לא קטנה מדי, מעבד מספיק חזק להריץ מספר יישומים במקביל, צורב DVD, זמן סוללה לא מי יודע מה ועוד. מתאים למי שרוצה/צריך מחשב נייד קל משקל (אולי "עסקי" זאת הגדרה טובה) שיתאים ליותר מאשר גלישה אבל בלי כח עיבוד חזק יותר מדי או או עיבוד גרפיקה (לא לגיימרים כמובן).

LENOVO IDEAPAD S10E הוא בקטגוריית נטבוק - מחשב קליל משקל אבל עם פונקציונליות די מסורסת. מסך 10.1, מקלדת יותר קטנה, מעבד חלש יחסית שמתקשה להריץ מספר יישומים במקביל, בלי כונן אופטי, זמו סוללה ארוך ועוד. מתאים מאוד למי שרוצה להשאר "מחובר" לרשת בלי שקע חשמל זמין (במובן גלישה, אימייל וכו').

אז עם אתה יכול לעשות רשימה של הצרכים או הדרישות שלך מהנייד יכול להיות ש:

א. תגיע למסקנה שנטבוק לא מספיק לך ואז תקנה סוללה חדשה ל-3000 (ותפתור איכשהו את בעיית החלונות).

ב. תגיע למסקנה שנטבוק זה בדיוק בשבילך ותקנה אותו. ד"א - במקרה כזה אתה יכול מכור את ה-3000 כמשומש!

פורסם
  • מחבר

אם היץם אומים את זה קודם ...

עכשיו אחרישנפל הוינדוס איך אני יוריד עליו גרסת OEM ?

ניסיתי להתקין WINDOWS XP לא נתן לי .

פורסם

כנראה זו לא הייתה גרסת OEM, אז ההתקנה לא קיבלה את קוד ה-OEM שלך.

אמורה להיות לך מחיצת שחזור בכונן הקשיח (אם מדובר בכונן המקורי שלא עבר פירמוט מלא). אם יש והיא תקינה - אתה יכול לשחזר את המחשב להגדרות יצרן (ע"י לחיצה על כפתור Lenovo Care בזמן עליית המחשב).

כמו כן, אתה יכול ליצור קשר עם שירות לנובו (1800-230-250) ולבקש סט דיסקי שחזור. הם אמורים לשלוח לך אותם בעלות דמי טיפול ומשלוח (100-150 שקלים). יותר זול מרישיון ל-Windows.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשחזר לא עבד .

ניסיתי שחזור במצב שהיה כשהבאנו אותו מהחנות פשוט נתן לי כל מיני שגיאות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים