עבור לתוכן

כניסה למחשב ראשי

Featured Replies

פורסם

שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.

פורסם

באיזה מובן אתה רוצה "לפרוץ" למחשב הזה?

לסייר לו בקבצים?

לקחת שליטה על מקלדת ועכבר?

לשלוט על ההתקשרות שלו לאינטרנט?

פורסם
  • מחבר

לשלוט על התקשורת של האינטרנט!

פורסם

אתה צריך דבר ראשון במחשב הראשי, שמשתף אינטרנט, להיכנס להגדרות החייגן.

Control Panel >> Network Connections

במאפיינים של החייגן שלך לאינטרנט, אתה צריך להיכנס לכרטיסייה Advanced, ושם להוסיף V כמו בתמונה:

ServerDialerIntCon1.png

בקיצור, את הכל חוץ מהעליון (שזה הפיירוול של XP, שלא מומלץ שיפעל כי הוא סתם יחסום דברים שהוא לא צריך לחסום).

אלו יתנו למחשב השני גישה לחייגן אינטרנט.

אח"כ ברגע שהמחשב הראשי יקבל בקשה מהמחשב השני להתחבר, הוא ינסה להתחבר לבד לאינטרנט (זאת כמובן בהנחה שהשם משתמש והסיסמא בחייגן שמורים).

גם אם לא, ניתן פשוט ללכת ל-Network Connections במחשב השני, ושם אפשר לראות את החייגן של המחשב הראשי (נגיד לחייגן במחשב הראשי קוראים "ADSL", ולמחשב הראשי קוראים MAIN, יהיה אפשר לראות במחשב השני את החייגן הזה בשם "ADSL on MAIN").

אז פשוט לוחצים על החייגן הזה, במחשב השני, עם כפתור ימני, ואז Connect. והוא יתחבר לאינטרנט במחשב הראשי.

על מהירות הגלישה של כל מחשב אי אפשר לשלוט ישירות בווינדוס, גם לא במחשב הראשי.

אפשר לעשות דברים כאלה רק עם תוכנות מיוחדות, ואם עשו הגבלה כלשהי למחשב השני, אי אפשר לבטל אותה דרך המחשב השני.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על זה שאתה עוזר לי!!!!!!

דבר שני אני לא הבנתי כלום כי יש לי win 98

ודבר שלישי אתה בטוח שאני לא יכול להיכנס למחשב הראשי ושם להוריד את ההגבלה של המהירות שלי.

פורסם

אאהה! תגיד שיש לך ווינדוס 98..

אז קודם כל זה חשוב שנדע: יש לך ווינדוס 98 רק במחשב השני? או גם במחשב הראשי וגם בשני?

ואיך המחשב הראשי משתף אינטרנט? עם האפשרות המובנית בתוך הווינדוס של שיתוף אינטרנט (כמו שרואים בתמונה למעלה)? או שמשתפים אינטרנט דרך תוכנה כלשהי?

ובקשר להגבלת מהירות: דבר ראשון צריך לבדוק אם בכלל שמו הגבלת מהירות. יכול להיות שפשוט רוחב הפס שלך נגמר, ובגלל זה אתה לא מוריד מהר. אפילו שלא שמו לך הגבלה.

אז אם אין הגבלה, אין לך מה לעשות בקשר לזה.

אם כן שמו הגבלה, תמיד יש דרך להוריד אותה, אבל רק במחשב הראשי עצמו. לא דרך המחשב השני להיכנס לראשון ולהוריד אותה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לפרוץ למחשב שנמצא במרכזייה שאיפה שאני גר.

עכשיו המקום בו אני גר יש אינטרנט בתקשורת מקומית {LAN].

אז אני שועל בעצם איך אני פורץ למחשב הראשי שנמצא במרכזייה שבמקום בו אני גר?

{המרכזיה זה המקום ששולט על התקשורת של האינטרנט }כדי שאני יוכל לבטל את ההגבלה שהקציאו לי בתוך המחשב שנמצא במרכזייה.

איך ליפרוץ לשם דרך המחשב?

פורסם

במרכזיה אתה מתכוון לבזק? לבית ספר שלך? לחיבור העירוני\קיבוצי? זה נשמע "קצת" לא חוקי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים