פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים ככל שקצב הרענון גבוה יותר כך נגרם פחות נזק לעיניים שלך60HZ זה ממש הורס תעינייםתשים על המקסימום האפשרי
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לא צריך הכי גבוה שאפשר , זה סתם דופק את המסך ...העיין האנושית כבר לא רואה הבדל מעל 85Hz , כך שזה יספיק לך .
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אני שם את כולם על 85, מומלץ!!לא מומלץ אם המסך לא אמור לעבוד בRR שכזה. בגלל זה מומלץ להוריד את הדרייבר למסך ולא לעבוד על ברירות מחדל ולשים את הV שמאפשר לך לבחור רק רפרש רייטס שהמסך תומך בהם כדי שהוא לא ידפק. עוד דבר שצריך לשים לב אליו הוא שבXP כאשר יוצאים למשחק הרפרש רייט עובר אוטומטי ל60HZ. בדרייברים של כל חברת כרטיס מסך יש אפשרות לשינוי זה וגם בחלק מן המשחקים
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לא מומלץ אם המסך לא אמור לעבוד בRR שכזה. בגלל זה מומלץ להוריד את הדרייבר למסך ולא לעבוד על ברירות מחדל ולשים את הV שמאפשר לך לבחור רק רפרש רייטס שהמסך תומך בהם כדי שהוא לא ידפק. עוד דבר שצריך לשים לב אליו הוא שבXP כאשר יוצאים למשחק הרפרש רייט עובר אוטומטי ל60HZ. בדרייברים של כל חברת כרטיס מסך יש אפשרות לשינוי זה וגם בחלק מן המשחקיםאפשר גם לטפל באופן כללי ע"יStartRunתריץ את dxdiagלשונית more helpoverrideתקבע שם ערך 85 (או משהו אחר)
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים עבור מסכי LCD רבים, 60HZ זה _בידיוק_ מה שאתה צריך.במדריך שקיבלתי עם המסך LCD החדש שלי, כתוב במפורש שתדר 85HZ _יהרוס_ את ה-LCD!!!אישית אני הסתפקתי ב 75HZ במסכי CRT וזאת מכיוון שב 85HZ ומעלה - התמונה הופכת יותר ויותר מטושטשת.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים אני הבנתי שיש לו מסך CRT ולא LCDאם התמונה שלך הופכת למטושטשת ב85 הרץ וב75 לא, יש לך כנראה כרטיס מסך או מסך ישנים.עבדתי הרבה שנים עם 75 וזה לא רע אבל 85 אידיאלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.