עבור לתוכן

עזרה בנוגע לזמן הסוללה הנמוך (מידי) יחסית לנתוני יצרן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש וחצי קיבלתי מארה"ב את הלפטופ החדש שלי Dell Studio 14z עם סוללה 8 תאים

ובכללי אני מרוצה ממנו

הדבר היחידי שמפריע לי איתו זה שלפי הנתוני יצרן המחשב אמור להחזיק עם הסוללה שלי בסביבות ה5 וחצי שעות

אני יודע שאני צריך לקחת את ה"הבטחות" האלה בערבון מוגבל, והייתי מצפה שהסוללה תחזיק לי כמו שקראתי בביקורת של אתר מחו"ל שהצליחו לסחוט מהמחשב מעט מתחת ל5 שעות

לאחרונה בדקתי את העניין, הטענתי את המחשב באופן מלא, כיביתי את כל ההתקנים האלחוטיים (Wireless, Bluetooth) הורדתי את הבהירות של המסך למינימום האפשרי והעברתי את המחשב למצב Power Saver.

בדקתי כמה זמן המחשב יחזיק מעמד בעבודה רגילה (צפייה בסרט) והתוצאה שקיבלתי היית שעתיים וחצי מה שלא נראה לי הגיוני

השאלה שלי היא, האם התוצאות שמצאתי נשמעות לכן הגיוניות

במידה ולא, מה עליי לעשות?

לדבר עם דל שיבדקו את הבעיה, אולי לי יש אפשרות לעשות משהו, אולי הבדיקה שעשיתי לא הייתה נכונה

אודה לעזרה ותשובות

שלומי

פורסם

צפייה בסרט צורכת הרבה סוללה, תבדוק כמה הוא מחזיק בשימוש בדפדפן, עורך טקסט וכו'.

פורסם
  • מחבר

בשימוש בדפדפן לא בדקתי באופן "סניטרי" כמו שעשיתי בצפייה בסרט

אבל אלה השימושים היומיומיים שלי ושמתי לב שהמחשב לא מתקרב ל4 וחצי שעות שלא לדבר על 5 אלא שוב נשאר באיזור 2.5-3 שעות

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרו לי, אני מתחיל להתייאש ממצב הבטריה שלי :(

פורסם
  • מחבר

על סף יאוש, מבקש עזרה בפעם האחרונה... :-[

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבדיקה שהיצרן עושה זה משהו כמו לפתוח וורד ולתזמן. בזמן הגלישה שלך אתה טוען גם פלאש שצורכים המון עיבוד וחלקם אף מכילים וידיאו. הנתונים שציינת באמת נמוכים בשביל 8 תאים. תעשי בדיקה אידיאלית כמו היצרן ותראה אם הבטרייה נופלת ממה שהם מפרסמים.

חוץ מזה איך הוא ? בפורומים רושמים שיש לו טאצ'פאד בעייתי ביותר. תעשה סקירה קצרה- אתה מהראשונים להחזיק אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים