פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים כל כמה שעות באיי סי קיו אני מקבל"היי Orתוצאות החיפוש שלי העלו אותך, אני רוצה לדבר איתך לעשות לך טוב...תתקשר אלי אני מחכה לך057-364364"זה מתחיל לעצבן כי אני עושה איגנור אבל כל פעם זה ממספר אחר..ואי אפשר להסתכל על הפרטים שלו/שלה, זה נותן לי הודעת שגיאה של לנסות שוב.מישהו נוסף נתקל בתופעה?
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים גם לי זה קרה לפני יומיים , ואפילו אותו מספר טלפון. בטח סתם איזה שטויות של מישהו\י משועמם.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לפני פפחות משעה פעם ראשונה...ואני מקווה שגם אחרונה.עכשיו אני רק צריך לחכות שאחי בן ה 12 יקבל את ההודעה הזו ב ICQ ;D
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר וואי אז זה באמת לא רק לי..איזה אנשים יש בעולם הזה..דרך אגב זה כבר כמה ימים ככה :cwm10:
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר דווקא לאאבל זאת פעם ראשונה שזה בעיבריתבדרך כלל זה אנשים שעושים פרסומות לאתרי פורנו מטורפים מארצות אחרות..
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אז גם אצלנו התחילו.... זה לא חדש שאנחנו מאחרים בכל דברזה בטח איזה צ'ט או שיחה אירוטית...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים יש לזה פיתרון מצויין, קוראים לו: "Ignore messages from people not in my contact list".
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר יותר נכוןAccept messages only from users in my contact listתודה, לא ידעתי שיש את זה... :cwm26:
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים 2 דקות אחרי שנכנסתי לתראד כאן, קיבלתי בפעם השנייה את ההודעה הזאתטלפתיה זה מה שאני חושב! ;D
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים גם אחי קיבל את השטויות האלה באיסיקיוכל כמה זמן ממספר אחרוהמספר עצמו לא מופיע במאגר נשתמש במה שאמרו פה כבר- לקבל הודעות רק מהרשימה שלך
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים גם אני מקבל את זה. יותר מצחיק, הייתי אצל חבר שלי, הוא קיבל את זה, ונחשו מה? הטמבל התקשר. : זה פשוט מספר של איזה בית זונות או משהו, שיש איזה שיחה מוקלטת ואז הם נותנים לך עוד מספר, למספר האמיתי של המקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.