עבור לתוכן

שאלה לגבי מסך 2209wa מרשת Ivory

Featured Replies

פורסם

אם אפשר גם להוסיף כי אני גם קניתי מאייבורי

הזמנתי במהלך השבת את המסך הנ"ל וכבר ביום ראשון התקשרו לאשר את ההזמנה (מול אבא שלי כי אני בבסיס) ואמרו לו שעוד באותו הערב הוא יכול להגיע לקחת.

הוא אומר שכאשר הוא הגיע לשם קצת לא התייחסו אליו ולא ממש דיברו איתו אבל אחרי שהוא התעצבן קצת הם הציעו לו מצלמת רשת חינם כפיצוי על היחס

כל מיקרה זה לא ממש הפריע לו, הוא לקח את המסך וחזר הבייתה ויצא בסך הכל יחסית מרוצה מהשירות (אני כמובן מרוצה מהמסך בנתיים :))

• תגובות 45
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוכלו להסביר לי מדוע ללכת ולקחת את המסך בחנות כאשר אפשר לקבלו בבית ללא תוספת מחיר??

ובנוסף: יש יתרון לקניה מרחוק, כי לפי החוק אפשר להתחרט ולבטל בתוך 14 יום....

בברכה :jump:

פורסם

רק כדי לחסוך כמה ימי המתנה / צורך לתאם עם שליח וכו'.

אגב, אם איני טועה (אבל אני ממש לא בטוח לגבי זה), החוק מתייחס לכל קנייה שבוצעה מרחוק (באמצעות טלפון/אינטרנט) למכר מרחוק, בלי קשר האם המוצר נאסף פיזית או נתקבל במשלוח.

פורסם

קיבלת את המסך בחנות = איבדת את היתרון של קניה מרחוק.

בלאו הכי אין אפשרות לבדוק את המסך בחנות.

אני ממליץ להתעזר בסבלנות עד שיובא הביתה.

פורסם
  • מחבר
אם אפשר גם להוסיף כי אני גם קניתי מאייבורי

הזמנתי במהלך השבת את המסך הנ"ל וכבר ביום ראשון התקשרו לאשר את ההזמנה (מול אבא שלי כי אני בבסיס) ואמרו לו שעוד באותו הערב הוא יכול להגיע לקחת.

הוא אומר שכאשר הוא הגיע לשם קצת לא התייחסו אליו ולא ממש דיברו איתו אבל אחרי שהוא התעצבן קצת הם הציעו לו מצלמת רשת חינם כפיצוי על היחס

כל מיקרה זה לא ממש הפריע לו, הוא לקח את המסך וחזר הבייתה ויצא בסך הכל יחסית מרוצה מהשירות (אני כמובן מרוצה מהמסך בנתיים Smiley)

בדיוק חשבתי לקנות מצלמת אינטרנט...חבל,הייתי צריך להכנס עצבני ולהתלונן על יחס רע.. :D

פורסם

יש לך אסמכתא? אני לא מכיר את הניסוח המדויק של החוק.

פורסם

sniper434, בכמה קנית את המסך מאייבורי?

הייתי באחד מהסניפים לפני שבוע לערך ורציתי לקנות את המסך.

בעקבות הפרסום של אייבורי "מתחייבים למחיר הזול ביותר" הבאתי את ההצעה של FOXPC ב 1168.

אייבורי מבחינתם בקשו שאחכה שהם יעשו כמה טלפונים ויבררו מדוע המחיר נמוך כל כך בFOXPC והאם יוכלו לשבור את המחיר.

התשובה שקיבלתי הייתה שאייבורי לא תשבור את המחיר בשל חוסר מקצועיות,אחראיות על המוצר מצד FOXPC ולכן לא ימכרו את המסך במחיר פחות מ1168.

האם זוהי פגיעה ב " אמת בפרסום " ?? (אייבורי מתחייבים למחיר הנמוך ביותר אבל בפועל לא !? )

מישהו נתקל בתשובה שונה ממה שקיבלתי ?

פורסם
  • מחבר

1269 ש"ח

פורסם

1269 ש"ח

זלדה תותח אתה ! :xyxthumbs:

פורסם

sniper434, בכמה קנית את המסך מאייבורי?

הייתי באחד מהסניפים לפני שבוע לערך ורציתי לקנות את המסך.

בעקבות הפרסום של אייבורי "מתחייבים למחיר הזול ביותר" הבאתי את ההצעה של FOXPC ב 1168.

אייבורי מבחינתם בקשו שאחכה שהם יעשו כמה טלפונים ויבררו מדוע המחיר נמוך כל כך בFOXPC והאם יוכלו לשבור את המחיר.

התשובה שקיבלתי הייתה שאייבורי לא תשבור את המחיר בשל חוסר מקצועיות,אחראיות על המוצר מצד FOXPC ולכן לא ימכרו את המסך במחיר פחות מ1168.

האם זוהי פגיעה ב " אמת בפרסום " ?? (אייבורי מתחייבים למחיר הנמוך ביותר אבל בפועל לא !? )

מישהו נתקל בתשובה שונה ממה שקיבלתי ?

איזה שטויות הם מדברים.:screwy:

"לא ימכרו את המסך במחיר פחות מ1168." :bash: אז למה הם לא מוכרים ב1168??? :s05: :screwy:

למה הוא ב1250.

פורסם

למה - הם חייבים לך משהו? :s07:

1250 שקלים ב-12 תשלומים ומשלוח עד הבית חינם - תנאים מעולים לכל הדעות.

פורסם

בלאו הכי אין אפשרות לבדוק את המסך בחנות.

אני ממליץ להתעזר בסבלנות עד שיובא הביתה.

שלום,

בדקתי ואני רוצה לתקן ולשלול את מה שכתבתי בציטוט למעלה.

חוק הגנת הצרכן קובע כי עסקת מכר מרחוק הינה התקשרות בעסקה של מכר נכס או של מתן שירות, כאשר ההתקשרות נעשית בעקבות שיווק מרחוק, ללא נוכחות משותפת של הצדדים לעסקה. כלומר, באם בוצעה ההתקשרות כאשר השיווק נעשה באינטרנט ולא נכחת במעמד הרכישה של המוצר, הרי שהעסקה הינה בגדר "עסקת מכר מרחוק", פעולת איסוף המסך מהחנות אינה מבטלת את העובדה כי ההתקשרות נעשתה מרחוק ומשכך יש לראות בעסקה האמורה - כעסקת מכר מרחוק.

פורסם

שלום,

בדקתי ואני רוצה לתקן ולשלול את מה שכתבתי בציטוט למעלה.

חוק הגנת הצרכן קובע כי עסקת מכר מרחוק הינה התקשרות בעסקה של מכר נכס או של מתן שירות, כאשר ההתקשרות נעשית בעקבות שיווק מרחוק, ללא נוכחות משותפת של הצדדים לעסקה. כלומר, באם בוצעה ההתקשרות כאשר השיווק נעשה באינטרנט ולא נכחת במעמד הרכישה של המוצר, הרי שהעסקה הינה בגדר "עסקת מכר מרחוק", פעולת איסוף המסך מהחנות אינה מבטלת את העובדה כי ההתקשרות נעשתה מרחוק ומשכך יש לראות בעסקה האמורה - כעסקת מכר מרחוק.

אז מה צריך לעשות בידיוק בשביל לא לאבד את יתרון הקניה מרחוק?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם אני משלם על המסך באינטרנט ואוסף אותו מהסניף בעצמי. זאת נחשבת עסקת מכר מרחוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים