פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים כרטיס רשת- יש מובנה בלוח, אין כאן על מה לוותר.Box/Tray- קח את ה-Box, לא צריך קירור מיוחד.Q6700- יש יתרון במשחקים שמנצלים את הליבות הנוספות, אבל זה לאו דווקא זה.. אתה לא קונה מעבד לעכשיו, אתה קונה מעבד לעכשיו ולעוד חצי שנה ולעוד שנה.. לדעתי עוד 10 שקלים הם כלום בשביל עוד 2 ליבות.לגבי PCI- המעבר הגדול הוא מ-PCI ל-PCI-E, אבל אם אתה חושב שיש לך יותר צורך ב-PCI אז בכיף.
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מחבר (הכרטיס רשת אני מדבר על אחד נוסף. אחד למודם ואחד לרשת)סבבה נלך על BOX אבל הוא צורך יותר חשמל לא?ולמרובע יש גם חסרונות..פלי מה שהבנתי לצרכים הבסיסיים הכפול יותר טובאני טועה?
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מה הכוונה צרכים בסיסיים? אמרת מקודם משחקים, זה לא ממש בסיסי.. הרבה משחקים ברזולוציות גבוהות יסתדרו גם עם E5200 אבל יש משחקים שלא, לכן כדאי לקחת משולש או מרובע ליבות.
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מחבר הצרכים שלי הם רגילים + משחקים כשלרוב זה רגיליםאם תמיד הייתי משחק אז היה עדיף מרובע
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים יש ישומים שינצלו 4 ליבות ויש שלא, זה לא משנה איך תסתכל על זה.. ובשביל 10 שקלים זה בדיחה.
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מחבר חח לא הבנתאני אומר שיש הברבה יישומים שלא ניצלו ובגלל זה עדיף כפול ולא מרובעאו שבאמת כותבים הכל עכשיו למעבדים מרובעים ואז עדיף לשים עוד 10 שקל חח
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים עדיין לא הבנתי.. אבל זה לא משנה, מה שאמרתי עדיין רלוונטי. גם לפני חצי שנה וגם לפני שנתיים הייתי אומר לך שעדיף להוסיף עוד 10 שקלים.
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מחבר טוב, אם אתה אומר [:סבבה אז ממש ממש ממש תודה לךעזרתי לי מלא מלאthank you
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.