עבור לתוכן

דיון על הסרט - Transformers 2(רובוטריקים 2 למי שרוצה )

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה סימתי היום לצפות בסרט מדובר בסרט קייץ אם הרבה אפקטים ואני חייב להגיד הוא יצא ממש מחורבן

וזה לא שיש לי בעיה אם סרטי אפקטים -אהבתי את הסרט הראשון ואת "המחסל 4" ואת הסרט האחרון של מסע בין כוכבים

הבעיה הענקית בסרט הזה לטעמי (זה לא ביקורת רק דעה אישית) זה שהוא מפוזר ליותר מידי כיוונים

מצד אחד סרט מלחמה\ מצד שני סרט נעורים\ מצד שלישי סרט בסגנון צופן דווינצי \מצד רבעי סרט רובוטריקים \

מצד חמישי סרט הומוריסטי (לפחות מנסה להיות ) \מצד שישי סרט אלים מאוד \מה שלא מתאים לצד שביעי של סרט ילדים \

ויש אפילו צד שמיני של "רוחניות" (בגרוש אבל קיים )

לעזאזל דחפו פה כל כך הרבה דברים שאף דבר פה לא טוב חוץ מהאפקטים והסרט עצמו יצא מחורבן לגמרי

לפחות לא עשו סוף "המשך יבוא" למרות שהשאירו מקום לסרט המשך

בכל מקרה אני לא יודע מה דעתכם אבל אני לא יכול להמליץ על הסרט הזה לאנשים

אולי מכורי הרובוטריקים יהיו מרוצים (אין לי מושג צפיתי רק בסדרה הראשונה ששודרה בארץ והיו כמה סדרות ביפן )

אבל לאנשים אחרים אני לא יכול להמליץ -אלים מידי בשביל ילדים \מטומטם מידי לחובבי מדע בידיוני \ מפוזר מידי לחובבי אקשן \

ובניגוד לאיך שמנסים להציג אותה השחקנית הראשית לא כזאת כוסית ואין הירום לחרמנים

בקיצור ברוב הדברים הסרט נופל אם מישהו רוצה סרט פעולה אם רובוטים שעושה עבודה טובה אז "המחסל 4" הרבה הרבה יותר טוב

פורסם

הסרט הראשון היה טוב בערך 7/10

אבל השני ממש גרוע 4/10

פורסם
  • מחבר

אני הייתי נותן לסרט הראשון טיפה יותר 7.5 ואולי אפילו 8

הוא היה יותר מפוקס ולא ניסה לעשות יותר מידי דברים

אבל אני גם חושב שהסרט השני ממש גרוע ומסכים אתך על 4

וחבל כי לסרט היה מספיק תקציב ושחקנים סבירים לעשות סרט אפקטים טוב

אבל התסריט והעריכה היו ממש אבל ממש גרועים וזה הרגיש לי כאילו אני צופה בסרט פאור רנגר רק הרבה יותר אלים

לפחות סירטי פאוור רנגר מתאימים לילדים קטנים הסרט הזה גם את זה לא עושה נכון בגלל האלימות ורמיזות מיניות

פורסם

הסרט הראשון היה טוב בערך 7/10

אבל השני ממש גרוע 4/10

מסכים

סרט ממש מייגע וארוך, מצוץ מן האצבע, וסתם מציק עם דברים ילדותיים

פורסם
  • מחבר

לפני כמה ימים הכריזו שיצא סרט שלישי

נקווה שהפעם לא יחרבנו אותו כל כך

פורסם

לפני כמה ימים הכריזו שיצא סרט שלישי

נקווה שהפעם לא יחרבנו אותו כל כך

מה אתה חושב ?

בטח שוב תיהיה עלילה גרועה וסרט גרוע

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לדעת סך הכל הסרט הראשון כן היה טוב

אם לא יפזרו את זה כמו הסרט השני יכול לצאת סרט טוב

פורסם

אחח לא אהבתי את הסרט הראשון,חוץ מאפקטים קשה להבין מה הולך שם :nixweiss: שווה לצפות שוב בראשון?

פורסם

אתה לא יכול לדעת סך הכל הסרט הראשון כן היה טוב

אם לא יפזרו את זה כמו הסרט השני יכול לצאת סרט טוב

קשה לי להאמין

כל עלילה שהוא יתן פשוט תיהיה מפגרת או מצוצה מהתחת אבל אולי אני טועה

פורסם

חחח רק אני חושב שהסרט יצא טוב! כן העלילה לא בשמיים אבל באתי לסרט אקשן וקיבלתי הרבה !

לא באתי לסרט של דקה אקשן והשאר דיבורים מיותרים, מה שרציתי היה. אחלה סרט!

ארבעת המופלאים היה מאכזב...

פורסם

על הפנים. ארוך, מעצבן וחסר פואנטה. במיוחד שמשווים אותו לעוד סרט שיצא על סדרה שגדלנו עליה - GI JOE. עשוי היטב, לא מנסה

להיות יותר ממה שהוא וזורם בקצב טוב.

פורסם

בכללי מדובר בסרטים גרועים שמהווים עלבון למקור המדהים.

מעבר לכך אם נסתכל על הסרט הראשון כעל סרט רובוטים ללא מורשת, סרט בינוני מינוס, 6 או 7 מתוך 10

אין ספק שקטעי הלחימה תזזיזיתיים מדי ולא ניתן להבין מה הולך שם, מכר סיפר לי שכשהבמאי של הסרט עשה קליפים ל-MTV אנשים יצאו מקיאים מהקרנה הראשונית בגלל קטעי המעבר המהירים והחיתוכים, לא יודע אם זה נכון אבל נראה מתאים לבמאי.

בכל אופן על שתיים וויתרתי, אחי אומר שזה סרט אפקטים ששווה לראות בקולנוע אבל יש גבול לכמה ח*א אני מוכן לאכול ועוד לשלם בשבילו הרבה כסף. אולי אני אראה אותו על המחשב ... לא אוהב סרטים שמזלזלים בעצמם

ד"א בארה"ב הרובוטריקים מופיעים בהמון פרסומות, לטלפונים , על גבי M&M ועוד כל מיני שטויות, פשוט מסחור/קפיטליזם במיטבו המחליא

פורסם
  • מחבר

אל תצפה בסרט השני

איך אומרים "עדיף למצוץ ביצי קרנף שחירבן אליהם קוף רדיואקטיבי מאשר לצפות בחרא הזה "

פורסם

"עדיף למצוץ ביצי קרנף שחירבן אליהם קוף רדיואקטיבי מאשר לצפות בחרא הזה "

כל המשפט הזה לבד מהווה בסיס לסרט מעניין

פורסם

אני גם כן חשבתי שהסרט היא עירבוב של כמה דברים אבל מה שהכי בלט זה שהפכו את הסרט הזה לסרט קידום מייגן פוקס.

כן בסרט הראשון היא הייתה מדהימה.

בסרט השני גם כן אבל יותר הבליטו את זה.

וזה די הרס את כל התבנית שעליו הסרט אמור להתבסס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים