עבור לתוכן

שווה לשדרג K10D לK7?

Featured Replies

פורסם

1. אני משתמש כרגע בK10D עם סיגמה 17-70.

אני בעיקר מרגיש שחסרה לי איכות תמונה ומקור הבעיה הוא בעדשה אבל אם אני אקנה עדשה חדשה תאשר לי הסגמה ללא שימוש.

בהנחה שיש לי קונה לK10D ולסגמה חשבתי להחליף את שתיהן וככה אולי אני אשקיע יותר כסף ואקבל גם גוף חדש וגם עדשה חדשה. השאלה שלי עד כמה מורגש ההבדל בבין המצלמות ומה דעתכם?

*חשוב לי בעיקר הוידאו וביצועים באור חלש כגון רעש בISO גבוה והחוסר יכולת הכמעט מוחלט של הK10D להתפקס באור חלש.

בעיה גדולה מאד שמציקה לי בK10D היא שדרך העינית בתנאי תאורה גרועים לא רואים שומדבר ולעומת זאת בעין כן רואים ככה שמצלמים "על עיוור", לעומת זאת בK7 הכניסו illumination lamp.

חוץ מזה יש גם את הענייין של הקצב צילום שהוא הרבה יותר מהיר בK7 וזה משמעותי.

2. בכמה אתם מעריכים את שווי הציוד:

Pentax K10D - 8000 קליקים

Sigma 17-70

שתי סוללות מקוריות

כרטיס זיכרון סאנדיסק אקסטריםIII 4G

פילטר פולירייזר

תודה

פורסם

לא הבנתי מה אתה שואל. אם ה K-7 טובה יותר מה-K10 ?

היא טובה ממנה בערך כמו שפורשה קררה GT3 טובה יותר מסוברופשע 84'...

פורסם
  • מחבר

ברור שהיא טובה ממנה.

השאלה אם היא באמת טובה ממנה כמו שאמרת או שזה רק היתרונות שאני רשמתי.

פורסם

אני חושב שאין אפילו אספקט אחד, ולו הקטן ביותר, שבו היא לא קורעת אותה בנוק-אווט...

פורסם

לפני כמה חודשים רצית למכור את כל הציוד שלך... ::)

8000 קליקים זה כלום ואם המצלמה והעדשה במצב טוב אתה תוכל למצוא עסקה טובה.

השאלה כמה כסף תצטרך להשלים כדי לקנות K7 עם עדשה והאם זה שווה לך את זה (השדרוג הוא ענקי)

פורסם

לא דיברתי אליך.

הוא רצה למכור את הציוד עקב הגיוס

פורסם
  • מחבר

כן אבל הבנתי שהצבא זה לא החיים ואפילו אם יש לי 4 ימים בחודש בבית אין סיבה שאני לא אהנה מהם

פורסם

תראה, במחשבה שניה אני חושב שלא כדאי לך לקנות עכשיו.

- בתקופת הצבא התקציב הרבה יותר לחוץ, אני לא יודע כמה אתה מקבל לחודש ואני די בטוח שלא ממש בא לך לבזבז את זה על מצלמה.

כמה שתקבל מהK10 אתה עדיין תצטרך להוסיף.

זה נכון שעד שתסיים את הצבא הערך של הK10 ירד, אבל אני בטוח שההפרש יהיה לך הרבה פחות משמעותי אחרי הצבא מעכשיו.

- אם עכשיו תשקיע כסף ותקנה את המצלמה שהיא יקרה, עד שתסיים צבא ותוכל באמת לנצל אותה אני בטוח שיהיה דגם אחר שיקרוץ לך, אולי כדאי להעביר את השירות עם המצלמה הזאת (שגם היא מעולה, רק לא כמו הK7) ובסוף תקנה.

- עוד נקודה למחשבה, אם אתה לוקח את המצלמה שלך עכשיו לבסיס (יש כאלה שעושים את זה), לא תתבאס לקחת מצלמה חדשה ב1300$?

פורסם
  • מחבר

"אחרי הצבא" זה עוד בערך 950 יום וזה הרבה זמן. את הכסף יש לי כרגע עוד מהתקופה שעבדתי לפני הצבא.

ושגיא אני לא מצליח לענות לך להודעות הפרטיות שלחתי אימייל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים