עבור לתוכן

תוכנה ל"קרור" מעבדי AMD

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם 7vtxh עם ציפסט kt266a וכשהתקנתי את התוכנה הוא הודיע לי שהוא לא מצא לוח אם מסוג via 8 משהו, האם גם לאחרים היתה אותה בעיה?

אני עומד לקבל לוח כזה ובדקתי באתר וזה מה שמופיע :

This little utility will cool your Athlon/Duron processor on Via KT133 or KX133(A) (VT8363, VT8361, VT82C691/693A/694 or VT8371 +VT82C686x) chipsets during idle

כלומר KT266A לא נתמך כנראה. בזמנו השתמשתי ב-CPUIDLE ואולי היא תתאים יותר :

http://www.cpuidle.de/#download

• תגובות 45
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה תודה!

מנסה את זה עכשיו .. תוצאות אחרי זה

פורסם

יש לי לוח אם 7vtxh עם ציפסט kt266a וכשהתקנתי את התוכנה הוא הודיע לי שהוא לא מצא לוח אם מסוג via 8 משהו, האם גם לאחרים היתה אותה בעיה?

שיט!!!!!!

אותו דבר פה!!!! ;//////

פורסם

אני עומד לקבל לוח כזה ובדקתי באתר וזה מה שמופיע :

This little utility will cool your Athlon/Duron processor on Via KT133 or KX133(A) (VT8363, VT8361, VT82C691/693A/694 or VT8371 +VT82C686x) chipsets during idle

כלומר KT266A לא נתמך כנראה. בזמנו השתמשתי ב-CPUIDLE ואולי היא תתאים יותר :

http://www.cpuidle.de/#download

התוכמה הזאת העלתה לי את החום ב3 מעלות מ54 ל 57!!!

מה זה חרטא זה ?!?!??! באמא שלי ;/

פורסם

כשאני משתמש בתוכנה הזאת זה ישר מגיע ל100% cpu usage והטמפרטורה המירבית של 57c וכשאני מכבה את זה זה ישר מתייצב על 54 הרגיל ו0-20% cpu usage

all i can say its WTF IS THAT BS?!?!? ??? ??? ??? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :nono: :nono:

פורסם

כשאני משתמש בתוכנה הזאת זה ישר מגיע ל100% cpu usage והטמפרטורה המירבית של 57c וכשאני מכבה את זה זה ישר מתייצב על 54 הרגיל ו0-20% cpu usage

all i can say its WTF IS THAT BS?!?!? ??? ??? ??? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :nono: :nono:

אני כבר אנסה את התוכנה השנייה אצלי ונראה מה קורה :D

Sharp, איזה לוח אם יש לך?

פורסם

אשכרה! רק התקנתי את התוכנה והטמפרטורה עלתה אצלי ב איזה 4 מעלות ומעבד עובד על 100%!! :bash: :bash:

מה הקטע פה??

היא לא אמורה לקרר?

פורסם

למעבדי אינטל זה חיוני בכלל ?

פורסם

אותו בעיה עם GIGABYTE 7VTXH

מישהו שלח אי-מייל?

פורסם

שמתי הודעה בפורום של VCOOL

פורסם

כמה תוכנות??? :AR15:

מישהו יכול להמליץ על תוכנה אחת טובה שעושה את העבודה?? (יש לי לוח 7VTXH)?

פורסם

אשכרה! רק התקנתי את התוכנה והטמפרטורה עלתה אצלי ב איזה 4 מעלות ומעבד עובד על 100%!! :bash: :bash:

מה הקטע פה??

היא לא אמורה לקרר?

wierd!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים