פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים שלום!אני וחבר שלי רוצים לקנות שני קטודות (אני ירוק והוא כחול), אז הזמנו זוג ב-180 ש"חואני ממתין לזה כבר 14 יום (המקסימום שהחנות אמרה זה 10 ימים ואני מעוצבן), ובכל פעם שאני מתקשר הם אומרים שיש בעיות אצל היבואן והוא לא רוצה לתת להם את זה וכדומה..נמאס לי כבר לחכות, אם חברה קובעת זמן מקסימלי, שתעמוד לזה, ואם יש להם בעיות אז שהם ישלמו על זה לא אני, זבש"ם.אני חושב לקחת מחנות אחרת, אבל יש שמה שתי קיטים של קטודות:THERMALTAKE PerfectLight SoundControl cathode kit ב- 111 ש"חוSUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - ב-130 ש"ח.רציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש הבדל מבחינת עוצמת התאורה בין שני המנורות, חוץ מה שבטרמלטק אתה מקבל את הבקרת קול.האם המנורה של טרמלטק מגיע עם מפסק שאפשר להכניס לחריץ 5.2 או 3.1? אם לא, האם תהיה בעיה בטרמלטק לקצץ את החוטים כדי לחבר אותם למפסק רגיל בפאן-באס?
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אם אני לא טועה המבצע של שניים זה רק עם adapter אחד, ולכן לא תוכלו להשתמש בכל מנורה במחשב נפרד, אלא רק בשתיהן ביחד על ה-adapter הבודד...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים זה לא קשורלכל 2 קטודות אתה חייב אדפטר אחדלכן אם אתה קונה שני קטודה בדיואלאז אתה תקבל שני קטודות ואדפטר אחדואז תהיה לך בעיההמלצה שליתקנה בחולwww.jab-tech.comיותר זול והם שם יותר מאורות באיזה חצי
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר כמה עולה המשלוח משם? אני רואה שהמנורה עצמה זה גרושים.. 40 שקל למנורה.. אני יקנה 2 לי במחיר הזה..
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים גם אני מעוניין בקניית קטודהמה ההבדל בין הרגילה לבין זאתי של הטרמלטייק כי היא יותר זולה והיא באה עם שליטה בקול
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר אני רוצה לשאול שאלה נוספת, מה עושה המתאם הזה? אי אפשר לקצץ אותו מאחת המנורות ולחבר לו מולקס לבד?בבקשה תסבירו, תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים אני רוצה לשאול שאלה נוספת, מה עושה המתאם הזה? אי אפשר לקצץ אותו מאחת המנורות ולחבר לו מולקס לבד?בבקשה תסבירו, תודה.לא ולאלכן 2קטודות אתה חייב את האדפטרכלומר אם אתה וחבר שלך רוצים כל אחד מכם קטודה כל אחד מכם חייב לקנות גם אדפטרעצה שלי לא ללכת על טרמלטייקהיא חברה של קירור לא של תאורהסאןבינ זה ההתמחות שלהם
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר אתה שוכח אבל שכמעט כל המוצרים שלהם (TT) מוצלחים, ואני כמעט בטוח שאני לא יתאכזב מן הקנייה הזאת.אני חושב שאני יקח את ה-TT, מחיר יותר קרוב למה שהיה מתוכנן, ובקר קול.אם למישהו יש משהו להגיד בנושא אני אשמח לשמוע.תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים אמממ...תגידו , מה האורך של הקתודה ? ואיפה היא צריכה להיות ממוקמת , בתוך המארז ?
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר 12" ושים אותה איפה שבא לך.. נראה לי שהמקום האופטימלי זה בתחתית המארז צמוד לחלון, אבל אני חושב שזה בחירה חופשית שלך..לאף אחד אין את ה-PerfectLight של ThermalTake? אני חייב לדעת אם היא מנורה בסדר, כי אני צריך כבר להזמין..
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים 12" = 30 סנטימטר בערך , לא ? והמחיר של קתודה כזו הוא 90-100 שקל , לא ?אם כן...אז זה בזבוז כסף נורא . ב-90 שקל אתה כבר משיג אולטרא לכל החדר....הרבה יותר משתלם .
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מחבר אז הקטע הוא שאני לא רוצה אולטרא לחדר (יש לי כבר, ותאמין לי שהיא לא מאירה בכלל את המחשב), והקטע בקטודה קרה שהיא לא מתחממת ואותה בניגוד לאוטרא שלוהטת, אתה יכול לשים במארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.