עבור לתוכן

צריך חוות דעת בנוגע למחשב Gigabyte

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה.

השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין.

ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות.

שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GIGABYTE מוכרים ניידים לצרכן כמוני ולא לחנות.

בתודה מראש.

פורסם

תשמע.. גם לי הייתה בעייה כמו שלך, חיפשתי מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח לאותם מטרות וראיתי את המחשבים של ג'יגהבייט. למרות שלפי הנתונים הטובים במחשב הזה ( מעבד, כרטיס מסך וכו') צריך להסתכל גם על הפרטים הקטנים כמו למשל איכות הרכבה, איכות הרמקולים, המסך וכו'.

אחרי הרבה כתבות שקראתי מסתבר שהרמקולים באיכות בינונית ומטה, המקלדת ועכבר המגע אינם נוחים כלכך וכו'.

אם אתה מוכן להתפשר על איכות ההרכבה ועל רמקולים (שקיימת אופצייה לחבר עכבר, מקלדת ורמקולים חיצוניים) אז המחשב הזה הוא באמת חזק ויריץ לך משחקים

באיכות טובה. לי אישית זה הפריע ולכן החלטתי להתפשר קצת על מהירות המעבד ועל נפח דיסק קשיח קטן יותר ולקחת מחשב מבית hp.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, בהחלט חשובה לי איכות ההרכבה ואיכות הרכיבים, אבל ההבדל ברכיבים הוא עצום, אם תקנה מחשב כזה של כל חברה אחרת הוא יעלה בערך 1500 ש"ח יותר זה מטורף, אני מניח שעל איכות צריך לשלם וזול זה יקר בסופו של דבר אבל עד כמה זה יכול להיות גרוע?

ORIBE שאלה לי אלך, על איזה מחשב הלכת בסוף מאוד יעניין אותי לדעת אני צריך קצת כיוונים כי מעולם לא היה לי נייד, ואין לי ממש מושג בניידים, אני מנסה להבין מה הולך דרך האתר, אז אם תוכל לכוון אותי אני אשמח.

פורסם

לגבי זה שמחשב של כל חברה אחרת עם נתונים כמו המחשב של ג'יגהבייט יעלה הרבה יותר יקר אתה צודק ושוב זה עניין של הפרטים הקטנים, כפי שאמרתי.

והמחשב שקניתי הוא hp pavilion dv6 1299 - קניתי במזומן והרחבתי אחריות ל3 שנים לכן יצא לי זול יותר ( 5,150 ש"ח).

הכרטיס מסך שלו טוב יותר מזה של הג'יגהבייט אך המעבד במחשב של ג'יגהבייט (אינטל) טוב יותר מן הamd שברשותי. בנוסף לכך איכות ההרכבה בניידים של Hp טובה מאוד ומבחינת נוחות (מקלדת,עכבר,מסך)הוא נוח מאוד.

הרמקולים המובנים במחשב מבית altec lansing ,(שזו חברה מעולה לרמקולים) איכותיים מאוד.

נוסף לכל אתה מקבל גם שלט אלחוטי עם המחשב למדיה סנטר שזה נחמד.

ושוב תשקול מה אתה מעדיף ביצועים מול איכות הרכבה. ואם יש לך אפשרות ללכת לראות את המחשב ולבחון אותו קצת באיזה חנות, אולי יהיה לך קל יותר להחליט,

ויכול להיות שלך זה פחות יפריע ואז באמת יהיה כדאי ללכת על הג'יגהבייט.

שיהיה בהצלחה,

אורי

פורסם
  • מחבר

מיליון תודות לך על העזרה, את האמת שמאוד התעניינתי בנוגע לנייד הזה, ובהתחלה כיוונתי אליו, אבל משום מה תמיד הפריע לי המעבד שלו שלפי הבנצ'ים לא הכי טוב, הוא לא רע גם, הפריע לי גם האחריות של שנה ואם אני מרחיב את האחריות אז המחיר קופץ ל-5500 שאני חושב שהמחשב לא שווה את המחיר הזה אבל 5100 זה יותר סביר.

אם אפשר לדעת מאיפה קנית אותו במחיר הזה אני אהיה אסיר תודה.

פורסם

אני רוצה להגיד כמה מילים טובים על מחשב גיגהבייט שאני רכשתי לפני כמה חודשים, והייתי בהתלבטות כמו שלך, הרמקולים לא מענינים אותי, כשאני בבית אני מחבר אותו לרמקולים של הבית, והבטרייה מחזיקה קצת מעבר לשעתיים, אבל זה רק בגלל המחשב החזק, חוץ מזה, המחשב מצויין, מהיר, נוח, איכות הבניה של גיגהבייט\hp\asus וכולה.. זהה, בשביל איכות בניה יותר טובה כמו בLenovo/Dell/Sony וכולה.. צריך לשלם הרבה כסף, אבל בשבילי יש דווקא חסרונות במחשבי HP, כשהם מחייבים אותך להשתמש ב Vista, ואני לא מתחבר למערכת הפעלה הזאת, ואם תרצה לשים מערכת הפעלה אחרת יש מצב שלא יכבדו את האחריות, כבר היו סיפורים.

פורסם

ההתרשמות שלי בכל הנוגע לאיכות בנייה היא שמחשבי גיגהבייט החדשים (סדרת W576) הם משמעותית טובים יותר במישור זה מאשר הדגמים הישנים יותר (W536/W566).

פורסם

ב26 באוקטובר יש לי אפשרות להגיע לhp בת"א ולקבל התקנה של ווינדוס 7 בחינם ככה שאין לי שום כוונה להמשיך להשתמש בויסטה.

אני לא חושב שיש טעם להשוות בין איכות הרכבה של מחשב hp למחשב גיגהבייט ולא סתם כך אתה מקבל מחשב בעל מפרט חזק מאוד בסכום קטן יחסית , שאותו המפרט במחשב של hp היה עולה עוד כמה אלפי שקלים.

ושוב אני לא שולל את המחשב של ג'יגהבייט כי ביחס למחיר- ביצועים הוא יכול להיות כדאי אבל שוב אותם הדברים "הקטנים" שציינתי כבר, אליהם צריך לשים לב. מי שזה לא מפריע לו שיילך על זה.

פורסם

אני לא חושב שיש טעם להשוות בין איכות הרכבה של מחשב hp למחשב גיגהבייט

אתה צודק שאין טעם להשוות. ל-HP היו מחשבים עם איכות בניה זוועתית וכך גם ל-Gigabyte ולכן כל השוואה רלוונטית רק אם היא נעשית בין דגמים ספציפיים (לראיה הבדלי האיכות עליהם דיבר QTTP).

פורסם

אתה צודק שאין טעם להשוות. ל-HP היו מחשבים עם איכות בניה זוועתית וכך גם ל-Gigabyte ולכן כל השוואה רלוונטית רק אם היא נעשית בין דגמים ספציפיים (לראיה הבדלי האיכות עליהם דיבר QTTP).

איכות בניה זוועתית ?? מעניין מה זה אומר, שהפלסטיק שונה ממנו עשוי הציפוי של המחשב? או שאיכות החומרים שונים שממנו עשויים החלקים במחשב ?

בכל אופן לא רואה שום בעיה בשתי המקרים ברגע שיש לך אחריות לפחות לשלוש שנים.

פורסם

איכות בניה מתייחסת לכל מה שנוגע לשלדה, התכנון וההרכבה, לא לאיכות החומרה עצמה. מה זה אומר? זה יכול לומר המון דברים. מחשבים שחורקים כל פעם שמפעילים עליהם לחץ קל, כפתורים רופפים, צירים שלא מסוגלים להחזיק את המסך כמו שצריך, מקלדות שקופצות בזמן ההקלדה, גימורים חדים של השלדה, "תפרים" בשלדה שלא סגורים בצורה מוחלטת, סוללות שמתנדנדות בתושבת ועוד ועוד. כל אלו מאפיינים של איכות בניה נמוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים