עבור לתוכן

שב"ס מדגים שוב -> עציר בהשגחה מתאבד והפעם : אסף גולדרינג

Featured Replies

פורסם

אני כן רוצה לדעת..

פירוט?

הכנס לאף, תן מכה טובה עם הראש על שולחן או כל חפץ יציב אחר והמקלות יעשו את הדרך למוח שלך... מאוד אבל מאוד לא נעים

פורסם

O-M-G :screwy: :s05:

פורסם

אני לא חושב שהנק' פה היא מי התאבד, אלא עצם האפשרות שמישהו הצליח למרות שניסה כבר פעמיים וגם אחרי המקרה של דודו טופז.

פורסם

אני לא חושב שהנק' פה היא מי התאבד, אלא עצם האפשרות שמישהו הצליח למרות שניסה כבר פעמיים וגם אחרי המקרה של דודו טופז.

שמעתי היום את הסטטיסטיקה, מתוך 750~ ניסיונות השנה רק 13 הצליחו.... האמת, השב"ס עושים עבודה לא רע

פורסם

למה שקריירה של עובדי שב"ס תהיה בסכנה כי הם לא הצליחו למנוע

התאבדות של רוצח ילדה בת 3?

אולי תתלונן על כוחות נאט"ו שלא תפסו בזמן את היטלר ונתנו לו להתאבד בבונקר.

באמת, תסביר לי איך הלוגיקה שלך עובדת, אולי אני דפוק ולא מבין :nixweiss:

פורסם

הלוגיקה עובדת ככה, שים לב, היטלר היה חופשי, האסף הזה היה במעצר, מפה אתה לבד...

פורסם

אני לא מבין למה השב"ס צריך למנוע מהעצורים\אסירים לקחת אחריות על מעשיהם בדרך הזו, אם זה מה שהם מוצאים לנכון לעשות.

פורסם

הלוגיקה עובדת ככה, שים לב, היטלר היה חופשי, האסף הזה היה במעצר, מפה אתה לבד...

אז כאן אתה יכול לומר שהכשל היה שהוא לא נתפס תרם התאבד

ולהעניש על זה קציני נאט"ו ובריה"מ.

פורסם

הדרך היחידה למנוע מאסירים להתאבד זה להלביש אותם בכותונת משוגעים ולנעול בחדר מרופד, לנצח. כל הביקורת כלפי שב"ס על זה שדודו טופז הצליח להתאבד היא כל כך מגוחכת - כאילו, פאק, הבן אדם לקח כבל של קומקום וחנק את עצמו למוות במקלחת. איך אפשר היה למנוע את זה? שסוהר יתקלח ביחד איתו?

כנ"ל במקרה של גולדרינג - הוא טייל בחצר, טיפס על גדר וקפץ. אי אפשר למנוע דברים כאלו, ובכל מקרה באמת טוב שפטרנו.

פורסם

כן, צריך למנוע התאבדויות בכל מחיר, ואם המחיר הזה מסתכם בקשירת אסירים, יהי כן.

ואגב, כמו שרשמתי,

ברגע שהשופט ידפוק בפטיש ויכריז "אשם" קבל עם-ועדה, מבחינתי הוא יכול להתאבד (ועדיף ככה), לא שנייה אחת לפני זה.

לקורבנות הפשע מגיע שיכריזו על אשמתו של מי שביצע אותו והרע להם.

פורסם

huh

אני התכוונתי במה שאמרתי לגבי פותח הדיון.

שהוא התכוון (אני חושב) לזה שהתאפשר עוד מקרה התאבדות, למרות מקרה דודו טופז ולמרות שניסה כבר פעמיים

ולא על זה שאותו אסיר רצח את בתו התאבד

לא התכוונתי ולא מעניין אותי השב"ס ועל הסטטיסטיקה שלהם.

למה שקריירה של עובדי שב"ס תהיה בסכנה כי הם לא הצליחו למנוע

התאבדות של רוצח ילדה בת 3?

אולי תתלונן על כוחות נאט"ו שלא תפסו בזמן את היטלר ונתנו לו להתאבד בבונקר.

באמת, תסביר לי איך הלוגיקה שלך עובדת, אולי אני דפוק ולא מבין :nixweiss:

אולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים