עבור לתוכן

בעיה ב - TVout .

Featured Replies

פורסם

ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA .

אני משתמש בתוכנה TVTool.

ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש

באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל.

יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?

פורסם

אתה קניתה את התוכנה?

אם כן כמו שאני עשיתי אז תפנה לתמכיה הטכנית שיש באתר של TVTOOL בפורומים האנשים שם ממש נחמדים וJB זה שעשה את התוכנה תמיד עוזר לאנשים שקנו אותה אם לא קניתה את התוכנה אני ממליץ לך לקנות זה כולה 50שקלים תוכנה באמת טובה ואתה תהיה זכאי גם לשידרוגים בעתיד.

www.tvtool.com

פורסם
  • מחבר

אני כרגע משתמש בדמו. זה כזה משנה.

אם אפשר לקבל תשובה לשאלה שלי אז תודה רבה רבה...........

פורסם

אצלי ישנה בעיה דומה התמונה פשוט ב REFRESH RATE נמוך יחסית זה לא ממש מפריע לי כי אני רואה את הסרט אל הטלוויזיה ומכבה את המסך בכלל.

אבך אם זה ממש מפריע אתה יכול לפנות לאתר ולציין שאתה מעוניין לקנות את התוכנה ואתה בדקתה את ה DEMO ויש לך בעיה כזו ולפני שאתה קונה אתה רוצה לדעת אם זה יעבוד אצלך טוב.

נ.ב באיזו גירסא אתה משתמש התמנה אצלי נהייתה ליותר טובה ב גירסא 8.2

פורסם

ניסית להשתמש באפשרויות הTV OUT הרגילות של הכרטיס מסך בדרייברים? לא נתקלתי בשינוי הרזולוציה של המסך איתם

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ברזולוציה 1152X864. כשאני מעביר ל TVMODE הרזולוציה על צג המחשב משתנת ל 800X600 כביכול כמו על צג הטלויזיה.

בעיית איכות התמונה על צג המחשב נפתרה אמנם ע"פ עצתו על Souless (החלפת גירסה) אבל בעית שינוי הרזולוציה נשארה.

פורסם

לא עשית שהTV היא המסך הראשי והמסך הוא CLONE שלה?

פורסם

אני משתמש ברזולוציה 1152X864. כשאני מעביר ל TVMODE הרזולוציה על צג המחשב משתנת ל 800X600 כביכול כמו על צג הטלויזיה.

בעיית איכות התמונה על צג המחשב נפתרה אמנם ע"פ עצתו על Souless (החלפת גירסה) אבל בעית שינוי הרזולוציה נשארה.

לפי מה שידוע לי אתה לא יכול לעבדוה ברזולוציה על המסך שונה מהטלוויזיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים