עבור לתוכן

עזרה בקניית אוזניות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני טס עוד 3 ימים לארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות אוזניות טובות בזול..

אני מחפש אוזניות לאייפוד שלי, במחיר עד 200 שקל (אפשר לחרוג ל-250 אם זה כדאי, אבל עדיף שלא).

המטרה העיקרית שלי היא שהאוזניות יאטמו את הרעש מהסביבה, כדי שאני לא אצטרך לשים על ווליום מטורף ולהרוס את האוזניים כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ברחוב.

הבנתי שיש איזו טכנולוגייה כזאת שאוטמת את תדרים מהסביבה איכשהו... ברור שאני מחפש גם סאונד איכותי כמה שיותר.

עכשיו, אני רוצה שהאוזניות לא ייראו גדולות ומגושמות כמו אוזניות באולפן, גם כדי שזה לא ייראה בולט וגם כדי שיהיה קל לסחוב אותן.

אני מעדיף אוזניות שנכנסות לכיס (כאלה שנכנסות לכל אוזן) ולא הולכות עם גשר מאוזן לאוזן. אבל, אני מהאנשים שהאוזנייה של האייפוד כל הזמן נופלת להם, אז צריך שאיכשהו זה יתפוס את האוזן.

אם אין ברירה וכדאי ממש אוזניות שהולכות מאוזן לאוזן, אז שיהיו לא גדולות ומגושמות מדי, כמו שאמרתי. אבל שוב, עדיף אוזניות שנכנסות לכיס עם הנגן ^^

כמו שאתם רואים יש לי די הרבה דרישות P: אני די יודע מה אני רוצה, ואני אשמח לשמוע הצעות. בשביל מחירון - יש את החנות B&H שיש שם את המחירים הכי זולים, אז אתם יכולים להיעזר באתר שלהם כדי לראות אם זה עומד בקריטריון המחיר:

http://www.bhphotovideo.com/c/browse/Headphones-Earphones/ci/12569/N/4294544070

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

קודם כל על פי מה שאתה מנסה לנסח אתה מחפש אוזניות מסוג IN EAR, אוזניות מסוג זה דומות לאוזניות הכפתור הרגילות, אלא שהם נכנסות ויושבות בתוך תעלת האוזן ובעצם הסיליקון שיושב בקצוותיהם גורם לאטימה חיצונית. בגלל שהמוניטור (הרמקול הקטנטן של האוזניה) יושב קרוב מאוד לעור התוף אין צורך להגביר בנגן האישי כפי שאתה רגיל ואפשר לשים את הווליום יותר חלש ובכך אתה חוסך סוללה.

(הערה חשובה- בגלל שהאוזניות יושבות בתעלת השמע לא מומלץ להעביר את האוזניות מאוזן לאוזן עקב כל הג'יפה שיושבת שם וחיידקים נוספים :xyxthumbs:)

דגם מומלץ שרץ בשוק כבר המון זמן ומתאים לתקציבך הוא ה-CX300 של סנהייזר. שים לב כי אתה רוכש את הדגם בחנות אמינה כי כמו שהם נפוצות וטובות כך גם הזייפנים חושבים ומזייפים אותם באופן מוצלח מאוד, כך שראה "הוזהרת".. (חפש אותם באריזה מקורית עם אחריות יבואן או מה שלא יהיה. בארץ הם עולות 180 ש"ח פלוס מינוס בקילומבו ובחנויות הנבחרות)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה והמפורטת :)

החלטתי ללכת על הסנהייזר CX300 אבל אני מבולבל, יש כל מיני דגמים:

CX300 , CX3000-II, CX400

מה ההבדלים ביניהם? כולם בטווח המחיר שלי, על איזה מהם כדאי ללכת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים