פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים קודם תעשה fdisk /mbrתפעיל את המחשב מחדש ותכנס שוב לFDISK, בלי קשר הוא אמור לראות שיש לך מחיצה מסוג מסויים, הוא רק לא יזהה את הסוג (במקרה הרע)עוד דרך (אם אתה מתקין XP):fdisk /mbr לפני ההתקנהואז אתה מתקין רגיל, את המחיצה אתה מוחק בתוך תהליך ההתקנה. ונגמר הסיפור.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר מה הפקודה הזאת עושה? fdisk /mbr פשוט יש לי חומר מאוד חשוב ששווה הרבה שעות עבודה מאיישות של עבודות :cwm1: אז אני דואג תודה
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים נכון אבל במצב כזה עדיף לגבות אז תקנה חבילת דיסקים ותעבוד כמה שעות על צריבה אבל זה בסוף קל יותר מה גם פסיכולוגית לפחות אצלי זה מרגיש נקי ומסודר יותר אחקי שאתה מפרמט ושוב שם הכל מחדש..
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר אני מסכים איתך אבל כרגע אין לי ממש זמן וגם איזה סיכוי יהרס לי המידע... אם אני לא יהרוס אותו בעצמי סיכוי קלוש ...
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים fdisk /mbr מנקה את המסטאר בוט ריקורד.במילים פשוטות, זה ימחק לך רק את התפריט שלינוקס הכניסה. אתה לא עושה שום דבר אחר חוץ מלכתוב את הפקודה הזאת, לחכות עד שהיא תסיים (עניין של שניות) ולהפעיל את המחשב מחדש לתוך חלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.