עבור לתוכן

נייד כמקור להשמעת מוזיקה, תקציב: 5000 בקירוב

Featured Replies

פורסם

שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות:

1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI

2. wi-fi 802.11 n

3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג.

4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי.

5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים.

6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...)

הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או לצפייה בסרטים על מסך המחשב.

אשמח לשמוע המלצות גם למחשבים עבורם התקציב בעייתי.

תודה.

פורסם

שלום. אני לא כלכך מבין מה זה בדיוק משנה אם הוא משמש כ"מקור למוסיקה" - זה לא שאתה מקבל משהו מיוחד.

בכלל, מה הטעם? אתה משתמש במחשב נייד כאחסון לקבצי מוסיקה? נראה לי קצת בזבוז, אפילו בשביל סרטים. אני מנחש שיש אופציות זולות ונוחות יותר, כמו דיסק קשיח נייד שאפשר לחבר לטלוויזיה (בשביל סרטים), נגן (בשביל מוסיקה שגם יש סיכוי שיהיה יותר איכותי מהDAC הנפרד) וכו'.

בכלאופן, בשביל דבר כזה, פשוט תרכוש את הדבר הכי קטן וקל שאפשר למצוא עם 8-10".

פורסם

יציאת SPDIF זה לא משהו נפוץ מידי בניידים. בטח לא "בכל נייד 8-10".

לדברים כאלה עדיף סטרימר.

פורסם
  • מחבר

זה קצת סיפור ארוך למה אני מעוניין דווקא בנייד ולא בסטרימר או נגן יעודי.

אבל לצרכים שלי אני צריך מחשב נייד.

אני מכיר ומודע לכל החלופות ולכן אבקש טיפים לגבי מחשב נייד בלבד, אין צורך לנסות לשכנע אותי לבדוק כיוונים אחרים משום שכבר עשיתי את זה, והגעתי למסקנה שמחשב נייד הכי יתאים לי, ופשוט אין לי כוח לפרט.

אתם מכירים אולי ניידים מתאימים?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים