פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים שורה אחת לבד הוא כן נותן לי להכניס אבל ברגע שאני רוצה 2 או יותר הוא לא נותן.. איך עושים את זה?[left]INSERT INTO סטודנטיםVALUES ('123', 'כהן', 'אבי', '023')INSERT INTO סטודנטיםVALUES ('234', 'לוי', 'איציק', '02-111');[/left]
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים אתה מבצע את שתי ההכנסות בשאילתה אחת?אני לא חזק ב-SQL, אבל לא אמור להיות מפריד כלשהו בין שתי השאילתות? (כמו ה-; ששמת בסוף)
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אני רוצה לבצע אפילו יותר משתי הכנסות בשאילתה אחת..אני מאמין שבאמת הבעיה זה המפריד בין השאילתות אבל ניסיתי המון דרכים וזה לא עובד לי..
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים באיזה מסד נתונים אתה משתמש?אם אתה מפריד בין השאילתות באמצעות נקודה-פסיק, זה לא עובד?
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים אם אתה מפריד בין השאילתות באמצעות נקודה-פסיק' date=' זה לא עובד?[/quote']
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר הקטע המצחיק זה שמצאתי מלא מלא דוגמאות מאתרים שונים אבל בכולם מראים איך להכניס רק שורה אחת.זה לא הגיוני הרי שאם יש לי טבלה עם 200 שורות אני ימלא 200 שאילתות.....
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר באותה הזדמנות אני חייב לשאול עוד שאלה, אני צריך לכתוב שאילתה שתיתן את כל האנשים שבשם הפרטי האות הרביעית היא "י" אני לא כולכך מצליח להבין איך אני קובע את מיקום האות...
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים אתה צריך להשתמש באופרטור like שמקבל תבניות (pattern/wild card)select ... where name like '???י*'אם אתה רוצה להבין קצת יותר על האופרטור הזה יש לך קישור http://office.microsoft.com/en-us/access/HP010322531033.aspxלגבי השאלה הראשונה = זה מה שיצא לי בגוגלhttp://stackoverflow.com/questions/1212943/sql-code-to-insert-multiple-rows-in-ms-access-tableנראה שאתה צריך לכתוב פרוצדורת VBA בשביל זה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר כולכך מצחיק , הייתי באיזה 20 אתרים וקראתי על האופרטור LIKE וידעתי שזה משהו איתו פשוט באף אחד מהאתרים לא הייתה דוגמא שמשתמש ב? אלא בכל מיני סימנים אחרים שלא עזרו לי...
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אוקיי עוד שאלה בבקשה, איך אני בוחר איזה דברים כן להציג? הכוונה היא נגיד טבלת ציונים , אני רוצה להציג רק את 3 הציונים הגבוהים ביותר , או למשל להציג את הגבוה ביותר והנמוך ביותר? תודה..
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים בשביל הציון הגבוה או הנמוך ביותר יש פונקציות max ו minלשלוף את שלושת הציונם הגבוהים - זה כבר קצת יותר קשה - באופן עקרוני אתה צריך לשלוף את כל הטבלה ממוינת לפי ציון בסדר יורד - ולשלוף את שלושת השורות הראשונות של השאילתא.אין לי אקסס על הלפטופ אז אני לא יכול ממש לבנות את השאילתות תחפש בתיעוד
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר ברור לי שצריך למיין את טבלת הציונים ואז להגיד לו בדרך כלשהי לקחת רק את 3 השורות הראשונות.. לא ממש מצליח למצוא איך עושים זאת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.