עבור לתוכן

אז מה שווה בימינו ה- Galaxy GeForce 9600GT Low Power ?

Featured Replies

פורסם

חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל..

אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל.

מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי?

תודה..

פורסם

היי

פער גדול מאוד , יותר חזק מHD4890.

רוני

פורסם

עד כמה שידוע לי הכרטיס הנ"ל שווה באזור ה 400-450 ש"ח , תוכל לשאול בחנות האם ניתן למסור אותו, להוסיף כסף ולקחת כל כרטיס חזק אחר (החל ב 4850 וכלה ב 5850) ...

ובכלל איזה מסך יש לך ?

פורסם
  • מחבר

היי

פער גדול מאוד , יותר חזק מHD4890.

רוני

איך בדיוק הוא יהיה יותר חזק מכרטיס שעולה כפול ממנו?[br]פורסם בתאריך: 27.09.2009 בשעה 11:05:56

עד כמה שידוע לי הכרטיס הנ"ל שווה באזור ה 400-450 ש"ח , תוכל לשאול בחנות האם ניתן למסור אותו, להוסיף כסף ולקחת כל כרטיס חזק אחר (החל ב 4850 וכלה ב 5850) ...

ובכלל איזה מסך יש לך ?

המפרט שלי מופיע בצד , מסך 24 אינץ..

נראה לי שאם בחנות הספציפית הזאת שנתנה את הפרס יעשו לי בעיות אז אני דיי יהיה "תקוע" איתו כי לפי מה שאני מנסה לחפש הוא לא נמכר בשום חנות הדגם הזה..

פורסם

מקסימום תמכור אותו ביד שנייה או משהו , הכרטיס הזה קצת יותר חזק מה8800 שלך , לא בצורה היסטרית .

פורסם
  • מחבר

מקסימום תמכור אותו ביד שנייה או משהו , הכרטיס הזה קצת יותר חזק מה8800 שלך , לא בצורה היסטרית .

כמה אפשר לדרוש על כרטיס כזה ? בפירסום של ההגרלה היה כתוב שהוא בשווי 660 שקל אבל הוא לא מופיע בשום אתר בארץ כולל זאפ ככה שזה קצת מקשה על התמכור שלו..

יהיה לו דרישה אתה חושב ביד שניה? אין לי כוח פשוט להתעסק עם זה במשך כמה שבועות ... אני דיי חם על הHD5850 הזה :cool2:

פורסם

אז מה כל הפרסים הוגרלו כבר? אין למה לצפות ?

פורסם

שאני אבין

הבחור שואל על הכרטיס שבכותרת שהוא בעצם 9600GT מול 8800GTS 320.

ה9600GT חזק במעט מה8800GTS 320 למרות שבגלל רוחב הפס יש עדיפות ל8800GTS בחלק מהמקרים.

לכאן או לכאן זה לא משנה כולכך.;

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים