פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחשבונים, מערכות סטאריו, ווידאו, ממיר דיגיטלי... אלו מסכי LCD. אלו לא אותם חיבורים כמו של המסכים הספציפים למודינג כך שאם אין לך נתונים עליהם פסול אותם ותשקיע 50 ש"ח
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בתוספת לדברי dark mind, זוהי לא אותה אינטרפזה, ולא אותם בקרים, אלו ש"מתרגמים" את האותו הטוריים לאותות בודדים במסך.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר אז עם אני רוצה לחבר מסך אני חייב לקנות ?. אז באיזה מכשירים יש מסכי LCD שאפשר לחבר אותם למחשב
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר אף אחד עוד לא ענה לי על השאלה . באיזה מכשיריי חשמל יש מסף LCD שאפשר להשתמש בוא למודינג.ועם אין תאורה אפשר להוסיף מנורה או משהו??????????????????
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אתה מרחף אחי... עניתי לך כבר:אני לקחתי את שלי (20*4) ממילונית... עובד פרפקט רק חבל שאין תאורה... אי אפשר להוסיף תאורה ראוייה...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בדוק על המקרר....אין LCD ! אין..... ותאמין לי שאתה לא תקנה איזה מכשיר שיגידו לך שהוא מתאים רק כדי להוציא את ה LCD....100 שח באריהב וחסל...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אני לקחתי את שלי (20*4) ממילונית... עובד פרפקט רק חבל שאין תאורה...יש לי מילונית!!!!!!!!איך אני יודע אם גם שלי מתאים? איפה זה כתוב?
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לא ניתן לתת תשובה כללית מראש בנוגע לאיזה מכשירי חשמל כוללים מסך מתאים למודינג. עקרונית ישנם גם דגמים של מקררים ורסיברים שיש בהם מסכים שכאלו.ישנם שני פתרונות לבעיה - לבדוק כל מכשיר בצורה פרטנית האם יש לו את הבקר הנדרש (כפי שמופיע במדריך באתר).או לקנות מסך כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.