עבור לתוכן

לא מצליחה להפנות פורטים בutorrent

Featured Replies

פורסם

היי,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני נואשת כבר. אני מנסה להפנות פורטים ליוטורנט כמו שכתוב ב portforward.com ופשוט לא מצליחה. או שזה סתם לא מצליח, או שאני דופקת את ההגדרות של האינטרנט אצלי וצריכה להחזיר הכל לקדמותו- יחד עם מהירות הורדה של 2K...

למישהו יש מושג? תודה!

תותי

פורסם

אם את יכולה לפרסם תצלום מסך איך נראות ההגדרות שלך ב uT (של הפורטים) ואיך נראות ההגדרות שלך בנתב של port forwarding זה יעזור לנו.

פורסם

אם את "דופקת הגדרות אינטרנט" אז כנראה את עושה משהו ממש לא נכון.

פורסם
  • מחבר

אם את יכולה לפרסם תצלום מסך איך נראות ההגדרות שלך ב uT (של הפורטים) ואיך נראות ההגדרות שלך בנתב של port forwarding זה יעזור לנו.

[br]פורסם בתאריך: 27.09.2009 בשעה 11:24:31
היי.

תודה על התגובה המהירה, קודם כל.. אבל איכשהו עכשיו זה הסתדר לי. יש למחשב שלי פיצול אישיות... מוזר. אם זה יחזור אני אפנה אליכם שוב. אבל בגדול- לא מצאתי את הראוטר שלי ברשימה באתר ההוא- portforward, והייתי צריכה ללכת על הדבר הכי קרוב, שזה אותו מספר דגם- אבל של חברה אחרת.

בינתיים- שיהיה לכם יום נעים. מקווה לא להיתקע בלי סרטים ביום כיפור...

תותי :)

פורסם

איזה ראוטר יש לך?

פורסם

והייתי צריכה ללכת על הדבר הכי קרוב, שזה אותו מספר דגם- אבל של חברה אחרת.

היה עדיף לנסות את אותה חברה אבל דגם אחר.. יש יותר סיכוי שזה יהיה דומה.. או אפילו זהה.

פורסם
  • מחבר

איזה ראוטר יש לך?

היי. תודה.

יש לי Rotal- RTA 1025W.

משהו שקיבלתי במבצע של נזק.

ובאשר לתגובה הקודמת- שהיה עדיף לבדוק לפי אותה החברה אבל בדגם אחר- אז אם הייתי מוצאת את השם של החברה החיים שלי היו היום הרבה יותר פשוטים. שם החברה לא מופיע ברשימה...

פורסם

הכתובת שלו זה 10.0.0.138

ואת כל ההסברים שאת מחפשת יש באתר של בזק, כולל הסבר מפורט איך לבצע הפניית פורטים

ממש כאן!

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני קצת מפחדת.

אני לא יודעת מה לשייך למה... אני פוחדת שאני אדפוק דברים כי אני לא אדע איפה למצוא את כל הנתונים.

פורסם

FFS מדובר על אחד הדברים הפשוטים.

1. את קובעת כתובת IP סטאטית למחשב עליו רצה התוכנה. רצוי שהכתוהת תהיה בטווח יחיסית גבוהה כדי למנוע התנגשויות כמו למשל 10.0.0.100

2. subnet mask יהיה 255.0.0.0 ויופיע לך אוטומטית לפי הכתובת שכבר הזנת.

3.default gateay היא הכתובת שבה את נכנסת לממשק של הנתב 10.0.0.138.

4. בשרתי הDNS תשימי את כתבות ה default gateway כראשונה ובשנייה את אחד השרתים של הISP שלך. אם את לא יודעת מה היא יש לך את הרשימה כאן.

אחרי שסיימת את התהליך הזה לכי לממשק של הנתב ושם בתוך advanced options>port forwarding תכניסי חוק חדש של ניתוב תעבורה לפי אותו מדריך.

תשימי לב אם סוג הפורט הוא UDP או TCP ומה המספר שלו כמו שקבוע בuTorretnt שצלך ומשוייך לכתובת IP שנתת למחשב.

לשמור ואת מוכנה לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים