עבור לתוכן

בעיה|שגיאה

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E5200 ובינתיים שיש לי קירור סטוק עשיתי איתו אוברקוק צנוע ביותר מ 2.5GHZ ל 3.0GHZ

אני מפעיל בדיקת OCCT Linpack וב3-5 הדקות הראשונות הכול הולך חלק והטמפרטורה לא עולה על 65 מעלות , אחרי 5 דקות בערך בדיקת המאמץ נפסקת וOCCT כותבת לי Error detected בלי לפרט ממש מה השגיאה, ומביאה לי כמה לוגים

בלוגים שקשורים לטמפרטורה של הליבות כתוב למעלה גם Error detected וגם בלי הסבר.

כשניסיתי לעשות בדיקת OCCT רגילה לא לינפק יש גם שגיאה והפעם השגיאה היא : Error detected in core #0

תקלה בליבה הראשונה?

צירפתי את אחד הלוגים של התוכנה

עזרה בבקשה?

לפי מה שידוע לי כשOC לא יציב המחשב אמור פשוט לקרוס, מה שלא קורה פה

ניסית להעלות מתחים לא עזר

ניסיתי להוריד את ה OC וכאן זה כן עזר לגבי הבעיה , אבל לי זה לא ממש עזר כי אני רוצה לקנות למעבד קירור יותר טוב ולעשות OC גדול, אם יש איזו בעיה בליבה אז זה לא שווה

[attachment deleted by admin]

פורסם

ממש לא מחייב..חוסר יצבות בOC יכול ל"הראות" במכוון רחב של תופעות..החל מקריסות..ועד לתועפות מזורת במערכת ההפעלה וכו..

והשגיאה מציינת שהמערכת לא יציבה..היא לא מפרת מה בדיוק (כי אי אפשר לדעת ממש)..

מה הפרטמרים של הOC ? מתחים לא העלאת ? מחלקים הגדרת ? PCI-E נעלת?

פורסם
  • מחבר

ממש לא מחייב..חוסר יצבות בOC יכול ל"הראות" במכוון רחב של תופעות..החל מקריסות..ועד לתועפות מזורת במערכת ההפעלה וכו..

והשגיאה מציינת שהמערכת לא יציבה..היא לא מפרת מה בדיוק (כי אי אפשר לדעת ממש)..

מה הפרטמרים של הOC ? מתחים לא העלאת ? מחלקים הגדרת ? PCI-E נעלת?

ה FSB הוא 240MHZ עם מכפלה של 12.5X (אין לי מושג למה זה ככה כי המכפלה ש/ל המעבד הזה אמורה להיות רק 12X , ככה היה מוגדר בביוס לא שיניתי את זה)

מתחים ניסיתי להעלות אפילו 4 קפיצות במתחים שזה תוספת של בערך 0.02V וזה לא עזר לא נראה לי שצריך להעלות יותר, המתח של המעבד הוא 1.28V כשאנשים אחרים עם אותו מעבד לא העלו מתחים לפני שהגיעו ל 3.2GHZ

המהירות של הזיכרונות היא 600MHZ (במקור 667MHZ) אז הם לא מגבילים. יש לי אפשרות להוריד את המחלק של הזיכרונות עוד יותר אבל כרגע לא מצאתי לנכון כי אין שום הגבלה

נעלתי PCI-E ל 100MHZ

*עריכה* עכשיו בדקתי מאמץ עם prime94 , IntelBurnTest ואפילו עם הבדיקת מאמץ של everest . בכולם יש שגיאה

פורסם

0.02V זה לא תוספת..ומעבדים של אנשים אחרים זה מעבדים של אנשים אחרים..כל מעבד/מערכת והשיגעון שלה..

המכפלה של המעבד שלך היא 12.5 ;D

ניסת להעלות עוד מתח ? לתת מתח לNB/VTT וכו ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו העלתי עוד מתח וגם ניסיתי ל NB , וזה לא עזר יש אותה שגיאה (זה רק חימם יותר את ה NB)

פורסם

אז תנסה לעלות את המתחים של המעבד..ושאר הרכיבים..אין לך יותר מדי מה לעשות בנידון..

תשחק עם הנתונים ותראה איך מתקדם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים