עבור לתוכן

התלבטות בין R9700NP לבין R9800NP מה כדי?

Featured Replies

פורסם

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP?

הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל?

תודה מראש.

פורסם

סתם שאלה רע לך עם TI4800 ?

ואני אישית לא הייתי מבזבז 400 שקל על 9800,או בכלל על כרטיס מסך חדש :-\

פורסם

שידרוג מיותר..

פורסם
  • מחבר

שידרוג מיותר..

אתה יכול לפרט קצת בנושא?

פורסם

אתה יכול לפרט קצת בנושא?

אני אפרט במקומו: הכרטיס שיש לך טוב מאד אין צורך בשידרוג

פורסם

הכרטיס שלך טוב מאוד, הוא אומנם לא הכי חזק, אבל הביצועים שלו עדיין ברמות הגבוהות. היתרון הגדול של הכרטיסים אליהם אתה רוצה לשדרג הוא הביצועים הטובים עם הAA וAF, בביצועים רגילים הביצועים יהיו דומים מאוד וחבל לבזבז את הכסף. חכה שיגיעו משחקים חדשים והכרטיס שלך לא יעמוד בהם. אז תוכל לשדרג לכרטיס מהדור הבא ולקבל הפרש ביצועים ניכר ומשמעותי

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלך טוב מאוד, הוא אומנם לא הכי חזק, אבל הביצועים שלו עדיין ברמות הגבוהות. היתרון הגדול של הכרטיסים אליהם אתה רוצה לשדרג הוא הביצועים הטובים עם הAA וAF, בביצועים רגילים הביצועים יהיו דומים מאוד וחבל לבזבז את הכסף. חכה שיגיעו משחקים חדשים והכרטיס שלך לא יעמוד בהם. אז תוכל לשדרג לכרטיס מהדור הבא ולקבל הפרש ביצועים ניכר ומשמעותי

אתה צודק מצד אחד אבל מצד שני אם אני יחכה זמן רב אני לא יוכל למכור את הכרטיס שיש בידי כרגע כי מחירו עכשיו כבר ירד נורא ועוד חצי שנה בכלל הוא יעלה מחיר אפסי ונכון לכרגע אני יכול למכור אותו.

אני ישאל את השאלה קצת אחרת: אם התוספת ל R9700NP היא בסביות ה 200-250 ש"ח כדי לי לשדרג?

פורסם

רגע. אתה רוצה להגיד שאתה מוכר אותו ב1000 שקל למישהו???

אם כן אז אני חושב שכן שווה לך להחליף לראדאון

פורסם
  • מחבר

עיינתי עכשיו בכל מיני ביקורות על ה R9700NP והכרטיס שלי אז שמתי לב ה R9700 עוקף ובגדול בביצועים את הכרטיס שלי במיוחד כשזה מדובר במשחקים של DX9 שזה בעיקרון כל המשחקים שהולכים לצאת עוד מעט.

בגלל זה לפי דעתי השידרוג שווה תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אבל רק אם אתה הולך למכור את הכרטיס שלך ב1000 ש"ח ~

ואני לא מאמין שמישהו יקנה

פורסם
  • מחבר

בשביל העניין אני מוכר את שלי ב 930 ויוצא להוסיף עוד 230 כך שזה משתלם לפחות מנקודת מבת שלי.

פורסם

שמע יש לך מחיר טוב מאוד לכרטיס שלך!! תמכור תמכור!! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים