עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית - עד 4500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Vostro 1510 נחות משמעותית מה 1520, וההפרש הוא כולה 200 שקל.... רק שדרוג ההארד דיסק (160 גיגה בלבד ב 1510, אהיה חייבת לשדרג)

יעלה לי את ההפרש, אז בשביל מה...

מצאתי גם כזה: Dell Vostro A860 T5670 - ממש זול (3,100!!!) אבל מוגבל ל 4 גיגה זכרון והמעבד שלו T5670 הוא 1.86 MHz, משמעותי? שווה?

הנה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm?gclid=CIykuP6akJ0CFcgSzAodVXA11Q

בנוגע למשקל - 200 גרם הם כן משמעותיים, אבל בהחלט שאיכות בנייה ופיצ'רים הם משמעותיים גם - ולכן אני שואלת פה. משקל של 2.9 אני פוסלת

כי גם ככה הייתי מעדיפה עד 2.5 ק"ג ומתחתי את הגבול עד 2.7 כי ראיתי ש 200 גרם בשביל פיצ'רים ואיכות בנייה זה כדאי :) אבל 400 זה כבר הרבה...

אגב, האם את יודעת מה קורה עם האחריות על הדגם? אם יש אפשרות להגדיל אותה? או שאת חושבת שהדגם לא מחזיר באמת את ההשקעה ואפשר לוותר

עליו בלי קשר?

• תגובות 37
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כתוב על ה 1510 "2.16 ק"ג ל-ל-א סוללה וכונן אופטי" - ידוע לך כמה הוא שוקל עם הסוללה והכונן? (אני אמנם אוציא את הכונן אבל לצורך השוואה...)

עדכון: מוזר, באתר של Dell רשום על הדגם שהוא 2.16 ע-ם הסוללה אבל בלי כונן אופטי...

פורסם

לכו לישון.

וכמו שQ אומר, זה ה 1015, לא 1510. לגבי הנתונים, צריך לסמוך על האתר של DELL ולא על חנויות. לא שDELL לא יכולים לטעות (ואני משער שהם טועים לפעמים) אבל במקרה הזה מה שרשום אצל DELL זה מה שנכון כנראה.

אני באמת באמת מסכים עם Q שסתם ככה 200-400 גרם לא יעשו הבדל במשקל כזה. זה נהיה יותר משמעותי עם משקלים קטנים במקרה הזה.

ה A860 קיבל ביקורות ממוצעות שמדברות על רעש ממערכת הקירור. זמן עבודה של 2.5 לסוללה של 48Whr.

ה 1015 - אין לי מושג. לא רואה ביקורות.

סתם מחשבה - אם את לא צריכה את זה ממש בזמן הלימודים אלא בעיקר לשבת ולעבוד במגורים שלך, את יכולה ללכת על משהו זול וקטן ונוח, ולרכוש מסך LCD נורמלי שיש בבית. מסכי LCD נייחים איכותיים בהרבה על מסכים של ניידים כמעט תמיד.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל 1015, טייפ מיסטייק של שעות מאוחרות :)

והתחלנו להתכוונן עכשיו באמת למשקלים קטנים - 2.4 וכאלה, שזה כבר חצי קילו הפרש מ 2.9... חצי קילו כן ניראה לי כמו משו מורגש...

יש לי אחלה מסך בבית, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות לנייד אותו. אם כבר אני עוזבת את רעיון הניוד אני כבר אלך על 17" או אשדרג

את הנייח הטרנטע בפחות מחצי מחיר :)

פסלתי את ה A860 מול ה Vostro 1015 לפי עצתכם :)

לילה טוב!

פורסם

לילה טוב!

אם את גם רוצה ניוד וגם רוצה מסך נורמלי לבית, אז משתמשת במסך שבבית ורוכשת אחד מהnetbookים הזולים יותר או מהאולטרא ניידים עם מסך קטן יותר, לא מעבד מטורף (אבל יותר ממספיק לסטודנט סטנדרטי) ומשקל של 1-1.3ק"ג או משהו כזה. חבל רק שהמחירים בארץ לא משקפים את המחירים בחו"ל.

זה משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב! (איזה שעה פסיכית...)

יש לך המלצות למשו נחמד במשקל 1-1.3 ק"ג? זה לא משקל שראיתי שקיים בכלל עם מסך 15" (שכמו שאמרתי על זה אני לא מתפשרת)...

לא אכפת לי להוסיף כסף בשביל משקל כזה...

פורסם

1-1.3 קילו עם מסך 15"?

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

חחחח הנחתי שזה המצב, זה למה ההודעה הפתיעה אותי :)

טוף אז נוותר על משקל נוצה, אין מה לעשות... מסך זה לפני משקל

אגב - זמן עבודה שעתיים וחצי הוא קצת גבולי, מצאתי סוללה מחליפה של 56Whr ל Vostro 1520 אבל לא ל Vostro 1015...

ובכלל - יש בקושי מידע ותוספים לדגם הזה, למה? סתם כי הוא ישן?

גורם לי קצת לחשוש כי אם אצטרך להחליף סוללה (ומתישהו היא תמות) יהיה לי מסובך לעשות את זה עם ה 1015....

פורסם

ובכלל - יש בקושי מידע ותוספים לדגם הזה, למה? סתם כי הוא ישן?

דווקא לא, זה כי הוא חדש מאוד (ומצד שני לא יותר מידי מעניין).

פורסם
  • מחבר

טוב!!!! :) אז תודות לכם צימצמתי את הדילמה לשני דגמים - ששונים (ניארה לי) משמעותית גם מבחינת רכיבים ובהחלט מבחינת מחיר....

אני אלך לראות אותם בחנות כדי להרגיש קצת מה קורה, אבל אם יש למישהו השגות על מה שרשום / נסיונות איתם אני אשמח לשמוע!!

Dell Vostro 1520 מול Dell Vostro 1015 T-58

המפרטים בקובץ המצורף (היה לי יותר קל לצלם מאשר לעשות פה טבלה...)

המון תודות!!!! :yelclap:

[attachment deleted by admin]

פורסם

1-1.3 קילו עם מסך 15"?

:lol: :lol: :lol:

בקרוב!

הכוונההיתה להתפשר על המסך משום שבזמן הלימודים עצמם אולי לא צריך מסך גדול, אלא בעיקר בבית.

פורסם
  • מחבר

ברור שמחשב 13" יהיה יותר נייד, אבל רוב השימוש שלו יהיה בבית ובבתי קפה, אני לא אקח אותו ללימודים באופן יומיומי... אז שם אני מעדיפה להתפשר על ניידות... מקווה שביום שלישי אוכל לראות את הדגמים באיזה חנות, אולי משהו ישכנע אותי לקחת 13" בכל זאת :)

צום קל, אני אחזור לפה רק בצאת כיפור :)

ושוב תודה!

פורסם

בקשר ל-VOSTRO 1520 - דווחו עליו הרבה בעיות התחממות, תריצי עליו חיפוש בגוגל ותראי.

ה-1015 חדש מידי באמת.

מה עם מסך 14.1?

יש את

LENOVO SL400

DELL Latitude E5400

ASUS F8

פורסם
  • מחבר

טוב! ישבתי ועשיתי שיעורי בית :)

הלכתי לבדוק בחנות ובאמת 14" זה סבבה, אני עדיין קצת חוששת ש 13.3" יהיה מעט קטן...

Lenovo sl400 - מעט יקרים וכבדים, אחריות ל 3 שנים זה תוספת של 690 שקל ש"מקפיצה" את המחיר ברמות... כנ"ל SL300

latitude e5400 - גם, יקר וכבד... אותו סיפור - עם תוספת אחריות ושדרוג להארדיסק שאני חייבת זה כבר מגיע ל 4600, וכזה מחיר בשביל 2.5 קילו... המון

אז נשארתי עם שתיים וחצי אופציות: מחירים 4000-4200 ככה שההפרשים זניחים, כולל ויסטה (כדי לשדרג לווינדואז 7).

* Dell Vostro 1014 - מעבד T6670. משקל 2.2, רזולוצייה 1280*800. כרטיס רשת 10/100 (אין לי מושג מה זה אומר), רמקול אחד בלבד- אבל מוזיקה אני שומעת דרך רמקולים חיצוניים, הרמקול הפנימי הוא רק בשביל פה-ושם כזה... יש Firewire. מעבר לזה - חדשים, מי יודע...

* Asus F82Q - מעבד T6500. משקל 2.4, רזולוצייה 1366*768. רק שנתיים אחריות, קצת פחות חתיך :) כרטיס רשת 10/100/1000, אודיו - Built-in Azalia compliant audio chip, with 3D effect & full duplex, Built-in speaker and microphone, יש HDMI (אפילו שאמרתי שזה לא קריטי). אין Firewire, כניסת USB אחת פחות יחסית לVostro - רק 3, נתמודד :)

* Dell Vostro 1015 - מעבד T5870. משקל 2.5 (כי אם כבר הגענו ל 2.4 עם האסוס, מה אכפת לי עוד 100 גרם ו 15.6"?), רזולוצייה 1366*768. שוב חדשים, שוב רק רמקול אחד, שוב כרטיס רשת 10/100, שוב יש Firewire.

= מעבר למה שרשמתי, המפרט זהה - hard drive 250gb 5400rpm, cache memory 2mb 800mhz, 4gb 800mhz, כרטיס מסך Intel 4500X, wifi 802.11, סוללה 6-cell 48WHr Li-Ion Battery.

בקיצור - אני בעיקר מחפשת כרגע ביקורות והמלצות!!! :) מה אתם אומרים?! ושוב המון תודה על היחס :)

חחח מצאתי מחשב פנטזיה - Dell studio 14z :) פחות מ 2 קילו, חתיך על, לאפחד אין מושג מתי יגיע לארץ... ומניחה שהוא יעלה פה המוןןןןן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים