פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אני מקבל חלון windows security כמו שהייתי מקבל בXP אבל אחרי שאני רושם את השם משתמש והסיסמא ולוחץ OK החלון מתאפס ולא נכנס לאתר.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים זה אימות מול שרת HTTP, אין שום קשר למערכת ההפעלה שלך.אם אתה חושד בבעיה מקומית אצלך תנסה שום עם דפדפן אחר.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר עד אתמול השתמשתי בויסטה וזה עבד ובמחשב השני יש לי XP וזה עובד בגלל זה חשבתי שמדובר במערכת הפעלה.ניסיתי באקספלורר ובאבנט שזה בעצם גם כן אקספלורר.כנראה שהבעיה היא בגלל שה7 מגיע עם אקספלורר 8 ובXP יש לי אקספלורר 7.בכל מקרה מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר האתר עובד בפיירפוקס, מה שאומר שהבעיה היא כנראה בהגדרה כלשהי באקספלורר.השאלה היא איזה הגדרה ?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים תבוק add-ons או שפשוט תמשיך להשתמש בפיירפוקס (האפשרות העדיפה).הדיון מועבר לפורום תוכנה.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר אני לא מוצא שום דבר שנראה לא קשור בadd ons ובמילא לא ברור לי איך הגעת לבעיה בadd ons.הפיתרון של שימוש בפיירפוס הוא ממש לא האפשרות העדיפה.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר כן.לדעתי הבעיה היא באחת ההגדרות שמייקרוסופט כנראה שינו את ברירת המחדל בין אקספלורר 7 ל8 רק שאני לא יודע איזה הגדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.