פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אוקי הכרטיס הגיע התקנה קלילה למדיואני חייב לציין שכבר במסך הבוט נראה הבדל מהותי באיכותי התמונהלא רואים שום פיקסל הכל חלק ויפהבחלונות כמובן שהיה הבדלעשיתי מבחן פשוטהעלתי את המחשב עם ה 4400 שרק אמא שלי בחדר אמרתי לה לעבוד 15 דקות הוצאתי אותה מהחדר ואמרתי לה שאני משנה משהו ושתגיד אם יש הבדל (כמובן שלא שיניתי עוד )והעלתי את המחשב , שוב 15 דקות עבודהלאחר מכן אמרתי לה שוב לנסות והפעם החלפתי את הכרטיס ואחרי 35 שניות היא כבר קראה לי ואמרה שזה הרבה יותר טוב להועכשיו זה כמו במחשב שלה (יש לה פ4 2.2@1.6 עם 9200 ).בקיצור שווה והיות ויש מספר כרטיסים בודדים עדיין -ממליץ לכם בחום להזמין גם כל עוד הם במלאי וזמן אספקה הוא 0 ."הרבה יותר טוב לה"?ספר לי עוד משהו שאפשר לומר כשאתה יושב מול LCD של CTX עם R9700.ועכשיו ברצינות.איך היא הגדירה את ההבדל?
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר הטקסט יותר ברור ולא רואים בכלל את הנקודות של הפיקסליםאפילו במסמך וורד זה ניתן להבחנההמאמץ של העיינים לא קיים יותרבמשפט אחד - זה מרגיש טיבעי יותר .
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מחבר הקירור שלו רגיליותר משובח מכל קירור של G4 TI אני לדעתי שווה מאד להחליף את המאורר שמגיע איתו למשהו אמין יותר וחזק יותר (התאמה מלאה יש עם המאורר הרגיל שמגיע עם כל מעבדי AMD ) אבל אפשר לעבוד גם רגיל .הכרטיס מגיע עם זכרון של אינפיניון במהירות 3.3NS .
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים ABG, מכירה וקנייה לא מותרים בפורום, נהל עניינים בפרטי.NOVA, כנראה בגלל שסדרת ה9800 הולכת לתפוש את המקומות של כל כרטיסי ה9700 והגיוני שינסו להפטר מהמלאי כדי שלא ישאר סתם.עופר, יש דרך להוכיח את ההבדל באיכות למישהו שלא מחליף בין הכרטיסים ורואה את ההבדל? סקרין שוט, צילום ממצלמה או משהו שבאמת מראה זאת?
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים כרטיס מצויין שווה כל אגורה התקנתי אני מרוצה חבל"ז.DARK MIND אני בספק שתשים לב להבדל בתמונה אם לצלם את המסך אבל מה שבטוח ההבדל ישנו הוא גדול התמונה כאילו חלקה ויותר מדוייקת,מוחשית קשה להסביר את זה.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מחבר מדוע אתה חושב שהמלאי מוגבל?כי אני יודע כמה הגיעו למלאי ואני יודע כמה הזמינו אותו כבר.ובלי קשרהיום לאחר מוות של הספק כוח שלי נאלצתי להתקין הכל !! מחדשהכל הלך בגלל בעיות מתח ועכשיו עוד הכרטיס יותר מרשים מקודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.