עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

hehe

חסך לי את העבודה (הזמתי אותו כרטיס באותו מחיר), אבל זה לא השוואה, ה GTS שלי, בנוסף לביצועים עלובים (היום) מציג גם איכות תמונה בינונית ביותר (שלא לדבר על יציאת וידאו מחרידה).

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי זה סתם ביזבוז כסף ליקנות 9700 בימקום ti-4400 הבדלים גדולים זה לא יתן אני לא מבין מה לא מספק הti-4400 נכון לעכשיו

הכול פועל טוב מאוד על כרטיס כמו הti-4400 וגם כול מה שעתיד לצאת בזמן הקרוב אבל למי שמשעמם אם הכסף זה אני מבין אותו

בכול אופן תיתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה שאתה מאשר לי

תראה אני מסכים איתך שה TI 4400 חזק עדיין

אבל לפעמים בחיים שההזדמנות מגיעה ויש כזה מחיר שטותי על משהו חדש וחזק בהרבה

אז משקיעים .

בעיקר מאז שקניתי את המסך החדש ,והעובדה שאני יושב מול המחשב שעות ביום אני משדרג הרבה .

פורסם

וואלה הכרטיס שיש לך חזק מאוד גם להיום... גם לי יש אותו!

הוא מעלה לי כל משחק באיכות מעולה אם AA ו-AF של X4 הכל עובד

טוב אבל מה במידנייט גיטי2 המחשב פשוט נהיה איטי רצח מתי שאני משחק על 1024@786 חוץ מזה אין בעיות! ;)

פורסם
  • מחבר

לי היו בעיות עם אקווה-נוקס 2

שלא ניתן היה לשחק על 1200-1024 עם AA ו AF והחלקת מרקמים .

אבל שלא תבין אני יודע שה 4400 הרבה יותר חזק מרוב הכרטיסים שיש היום לאנשים (כל עידן ה MX 440 ו FX5200 ו 5600

ושאר הכרטיסים החלשים )

אבל בא לי רצון לשינוי וההזדמנות הגיעה בתצורה מחיר טוב ל 9700 אז אין סיבה שלא ללכת עליו .

פורסם

לדעתי זה סתם ביזבוז כסף ליקנות 9700 בימקום ti-4400 הבדלים גדולים זה לא יתן אני לא מבין מה לא מספק הti-4400 נכון לעכשיו

הכול פועל טוב מאוד על כרטיס כמו הti-4400 וגם כול מה שעתיד לצאת בזמן הקרוב אבל למי שמשעמם אם הכסף זה אני מבין אותו

בכול אופן תיתחדש

אל מה אתה מדבר ה 9700NP חזק יותר ובהרבה מ ה TI4400 במבחנים הרגילים בלי AA וכד' וכשמפעילים כל ה AA אז בכלל אין אל מה לדבר, ושלא נדבר אל התמיכה שלו ב DX9 שכל המשחקים החדשים הולכים לתמוך ואז תראה הבדל ביצועים מאוד מאוד משמעותי.

פורסם

יאללה גם אני מזמין!!! חייב לשדרג!!! ;D

פורסם

אל מה אתה מדבר ה 9700NP חזק יותר ובהרבה מ ה TI4400 במבחנים הרגילים בלי AA וכד' וכשמפעילים כל ה AA אז בכלל אין אל מה לדבר, ושלא נדבר אל התמיכה שלו ב DX9 שכל המשחקים החדשים הולכים לתמוך ואז תראה הבדל ביצועים מאוד מאוד משמעותי.

בסדר הוא חזק בהרבה אבל זה לא אומר שכבר צריך לשדרג אתה ככה כול הזמן תשדרג כרטיסים כי כול אחד שיוצא הוא יותר חזק בהרבה מהקודם לו.

אבל אם יש היזדמנות בכזה מחיר אז שישדרג אבל בעיקרון משדרגים מתי שיש סיבה אמיתית לזה משחק פועל לאט נגיד אז אתה לא יכול להנות

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי מה אתה רוצה

יש הזדמנות טובה במחיר מצחיק

ובקיצור הכרטיס הגיע אבל טרם הותקן

מחר אני יתעסק בזה ויעלה לכם תמונות

פורסם

אני לא רוצה כלום סך הכול אמרתי מה אני חושב על קנייה זהו כסף שלך תעשה מהבראש שלך

פורסם
  • מחבר

אוקי הכרטיס הגיע

התקנה קלילה למדי

ואני חייב לציין שכבר במסך הבוט נראה הבדל מהותי באיכותי התמונה

לא רואים שום פיקסל הכל חלק ויפה

בחלונות כמובן שהיה הבדל

עשיתי מבחן פשוט

העלתי את המחשב עם ה 4400 שרק אמא שלי בחדר אמרתי לה לעבוד 15 דקות

הוצאתי אותה מהחדר ואמרתי לה שאני משנה משהו ושתגיד אם יש הבדל (כמובן שלא שיניתי עוד )

והעלתי את המחשב , שוב 15 דקות עבודה

לאחר מכן אמרתי לה שוב לנסות והפעם החלפתי את הכרטיס ואחרי 35 שניות היא כבר קראה לי ואמרה שזה הרבה יותר טוב לה

ועכשיו זה כמו במחשב שלה (יש לה פ4 2.2@1.6 עם 9200 ).

בקיצור שווה

והיות ויש מספר כרטיסים בודדים עדיין -ממליץ לכם בחום להזמין גם כל עוד הם במלאי וזמן אספקה הוא 0 .

פורסם

מחר אני נוסע ב10 בבוקר לקחת את שלי ;D .

הבעיה שהוא ישכב אצלי בבית 10 ימים כי אני גם טס מחר לחו"ל.

בכל אופן עופר זה שהבדל בתמונה בין ATI ל NVIDIA משמעות זה היה ברור אפילו הרדאון 7200 שיש לי במחשב השני שלי איכות התמונה אין מה להשוות ל TI4800 העכשוי במחשב שלי.

מה לגבי הביצועים והכי חושב איך הקירור שלו האם זה מספיק אם לא עושים OC או שלא?

פורסם

אמרתי לך שתראה הבדל משמעותי.

תבדוק דברים יותר מהותיים, כמו איכות AntiAliasing והסינון האניזוטרופי - שם ההבדל הרבה יותר בולט.

פורסם
  • מחבר

מחר אני נוסע ב10 בבוקר לקחת את שלי ;D .

הבעיה שהוא ישכב אצלי בבית 10 ימים כי אני גם טס מחר לחו"ל.

בכל אופן עופר זה שהבדל בתמונה בין ATI ל NVIDIA משמעות זה היה ברור אפילו הרדאון 7200 שיש לי במחשב השני שלי איכות התמונה אין מה להשוות ל TI4800 העכשוי במחשב שלי.

מה לגבי הביצועים והכי חושב איך הקירור שלו האם זה מספיק אם לא עושים OC או שלא?

15100 ב 3DAMRK2001SE

עם AA*2

AF*2

אתם תגידו אם זה מרשים

פורסם

אותי זה מרשים וזה בהחלט שווה את הכסף ;D

ומה לגבי הקירור?

ניתן לעשות לו OC עם הקירור שהוא מגיע איתו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים