פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים טוב החלטתי להוציא לפנסיה את ה MSI G4 TI 4400 שליוהזמנתי R9700 רגיל עלות 1160 שחאז למה אני חולק איתכם את זה ?אני הולך לבדוק חד משמעית את עניין איכות התמונה בין כרטיסי NVIDIA לבין ATIתשובות ותמונות תוך כמה ימים (אחרי שאני יתקין את הכרטיס )בכל מקרה הערות והארות יתקבלו בברכה (גם על הכרטיס )
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אם זה לא סוד איזו חברה הכרטיס ואיפה קניתה אותו הכי זול ראיתי את של POWERCOLOR ב 1200 אולי קצת פחות.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים תתחדש קודם כל, שנית רציתי לשאול איך הקירור של POWERCOLOR מספיק אם לא עושים OC?ומתי אתה מפרסם את הכתבה על הבדלי התמונות?
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר ברגע שיגיע לי הכרטיס (הכרטיס יגיע תוך כמה ימים)אני מקווה בתחילת שבוע הבא .
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לפי דעתי השידרוג לא שווה מבחינת ביצועים, אבל לא נתנגד ליצר העיתונאות שלך שיעזור לנו לענות על שאלה עתיקה כמו זאת, במיוחד עם הבלעדיות 8)
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר למה לא שווה ?הכרטיס שלי עם המהרה וכו עדיין לא תומך DX9.0וגם הוא חלש משמעותית מ 9700 .העלות היא כמו 9600 פרו וה 9700 לא רואה אותו ממטרה 9800 עולה 500 שח יותר ולכן נותרה הבחירה הכי טובה מבחינת עלות\תועלת !
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אם אתה עושה רוטציה בין כרטיסים בבית או טרייד-אין זה כן משתלם, אבל לשלוח כרטיס שעדיין חזק ועדיין לא מאכזב לארון זה חבל
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים שמע אחי גם אני רוצה לכרטיס מסך חדש וגם אני תמיד קונה מזומן איך שאתה מקבל מחיר כזה?
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר לך לא קוראים עופר ואין לך עיינים שמחליפות צבעים לפי האור כמו שלי ישזה למה המחירים .וחוץ מזה שאני קונה קצת הרבה יותר לדעתי ממשתמש רגיל (וגם אני יכול להוריד את המע"מ )וחוץת מזה שזה לא מחיר חריג1200 שח פחות 3 אחוז זה 1160 .ולגבי הכרטיס הישן שליאו שימכר או שיזרק או שאני לא יודע מה .
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לך לא קוראים עופר ואין לך עיינים שמחליפות צבעים לפי האור כמו שלי ישזה למה המחירים .וחוץ מזה שאני קונה קצת הרבה יותר לדעתי ממשתמש רגיל (וגם אני יכול להוריד את המע"מ )וחוץת מזה שזה לא מחיר חריג1200 שח פחות 3 אחוז זה 1160 .ולגבי הכרטיס הישן שליאו שימכר או שיזרק או שאני לא יודע מה .אני רוצה תמונה ;Dגם אני מזמין את הכרטיס.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר תשאל את הילה מהפורום היא ראתה במפגש אי העיינים שלי עוברות מירוק בהיר לכהה ועד לכחול עמוק לפי השמש שהייתה .ובקיצור תשלמו מזומן ותקבלו את המחיר שליזה במבצע עכשיו לכמות מוגבלת .
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים סבבה פשששש עינים יפות ולי יש חומות רגילו אבל כשאני עצבני הם הופכות לכהות יותר כמעט שחורות... לפי דעתי יותר יפה
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אחלה של מחיר , אחלה של כרטיס ואחלה של עסקה (מחיר/תמורה) . מחכה לדיווח "העיתונאי שלך" .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.