פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים שלוםאני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך.אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן?תודה מראש
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים שלוםאני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך.אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן?תודה מראשאני רכשתי מסקאי פי סי, אחריות כמובן של היבואן לא שלהם.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים גובה המסך במצב אופקי מינימלי = 38 ס"מ. את המסך הזה ניתן לסובב גם למצב ורטיקלי (אנכי). מכיוון שרוחב המסך הוא 51 ס"מ, אולי הוא יכנס אפילו במצב הורטיקלי ( לתוך ה 55 ס"מ). בברכה
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים פותח הדיון רצה גובה מקסימלי וגובה מינימלי, לתת לו גבהים בדרך זה לא מה שהוא ביקש...
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך.עברית שפה קשה נכון LIMBO?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים תפעיל את השכל שלך קצת, זה לא קשה...אין לך על מה להתווכח כי ברגע שיש מוצר אחד יותר גבוה משלך, זה אומר שיש מצב שהוא יקבל מסך גבוה משלך, ואם הוא יקשיב רק לך, הוא יידפק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.