עבור לתוכן

קיבלתי את הT400S שלי והמחשב מטורף!!!

Featured Replies

פורסם

איזה מחשב!!!

המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!!

כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!!

מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי...

המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים...

מומלץ!!!

פורסם

orkir היקר,

המדור משמש בעיקר להתייעצות לפני קנייה, אם כי גם ביקורות יתקבלו בברכה. עם זאת, מה שכתבת אינו ביקורת - זו התלהבות, שבחלקה הגדול אפילו אינה מבוססת. תתחדש על המחשב, אבל אם בא לך להתלהב - בשביל זה יש חברים, או FXP. בבקשה לא כאן.

פורסם

vic07, אף אחד לא שם אותך בתור הסלקטור בכניסה לפורום, לפחות כפי שידוע לי.

מה בדיוק לא בסדר שאדם מתלהב קצת, ומספר כמה שהוא שמח מהקנייה? במיוחד כשהוא מדבר עניינית (אפילו שהוא משתמש קצת בסופרלטיבים).

הייתי שמח לראות ולהרגיש את ה-T400S. מכל מה שקראתי עליו, הוא מסתמן כדגם המעניין ביותר של לנובו בשנים האחרונות. למרות שדווקא המסך נחשב לזוועתי (בביקורת של Notebookcheck מדדו ניגודיות פחות מ-100:1, כאילו WTF). מצד שני, לפחות זה מסך מאט והרזולוציה גבוהה.

פורסם

תתחדש orkir :) ( אני מקנאה. ) נשמח להתרשמויותייך המעמיקות/ מפורטות יותר לכשיהיו. שקלת את הנייד במקרה? מעניין אותי לקבל נתונים של משקל במציאות.

מה יצאה העלות של כל העסק כולל המשלוח, המיסים וכהנה אם אפשר לשאול?

פורסם

לילך ו-Vic07, נהלו בבקשה את הההתכסחות הלא רלוונטית הזו בצורה פרטית יותר. הודעות נוספות שאינן במקום יטופלו כספאם.

ההודעות הפוגעניות נמחקו.

פורסם

QTTP- המסך המדובר בביקורת התייחס גם לצג רב המגע ?

פורסם

ככל שידוע לי - לא.

פורסם
  • מחבר

תודה למנהלים...

tgolin,

עוד לא יצא לי לשקול אותו ואני אוכל לשקול אותו במדויק רק כשאחזור ארצה בעוד שבועיים וחצי...

מה שאני כן יכול להגיד זה שהוא מרגיש קל בצורה חריגה!, ובאמת שוקל מעט מאוד לגודלו, דק מאוד ויפה...

העלות הכוללת של המחשב הייתה 1760 דולר, כשהשדרוגים היו SSD 128GB, זכרון 4GB, אחריות 3 שנים, מצלמה, WIFI 5300 וזהו נדמה לי...

שלחתי את המחשב לכתובת בארה"ב ושם אספתי אותו כך שלא שילמתי מכס ומשלוח...

מה שכן זמתי לב זה שהצלחתי למצוא דיל טוב עליו כשנכנסתי לאתר של לנובו דרך האתר notebookreivew, אבל הדיל הזה כבר לא קיים, וכשהזמתי אותו ביחד עם קופון יצא לי savings, של 650 דולר, כשהיום לא הצלחתי למצוא אותו ביותר מ300 דולר של חיסכון אחרי הקופון הנחה, כלומר היום הוא יעלה 300-400 דולר יותא באותה קונפיגורציה...

QTTP,

לא נראה לי שהניגודיות כ"כ נמוכה, המסך מרגיש איכותי למדי (ואני רגיל למסך PVA טוב בהרבה)...

אעלה ביקורת יותר רצינית כשאחזור ארצה ויהיה לי יותר זמן פנוי, והthinklight הזה פשוט מעולה, אני כותב את הפוסט הזה בחושך מוחלט וזה ממש עוזר (לא הכרתי את התכונה הזאת עד שקיבלתי את המחשב...

פורסם

תתחדש אבל מה אם תמונות

פורסם

תתחדש אבל מה אם תמונות

ת'כלס. חלקנו לא בקיעים בסצינת הניידים וסקרנים נטו.

g0vner_t.s.y

פורסם

יש כ"כ הרבה ביקורות על המחשב הנ"ל באינטנרט, שממש לא קשה למצוא תמונות שלו. למרות שתמיד נחמד לקרוא ביקורות אישיות בצירוף תמונות שצולמו ע"י המשתמש. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים