עבור לתוכן

מחפש המלצה מחשב לסטודנט 14.1 אינצ' תקציב 4K

Featured Replies

פורסם

לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה?

עזרה תתקבל בברכה... :)

פורסם

בהרצת סרטים - אין בעיה. בהרצת משחקי 3D כבדים - הוא לא משהו.

יש מעט דגמים גם בסביבות ה-4K שהם 14" עם כרטיס מסך לא מובנה.

למשל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729104

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה- המפרט נראה ממש טוב חוץ מהאחריות שהיא רק לשנה... האם יש חוות דעת על הדגם הזה של לנובו? מתחמם? נוח לשימוש? איכות המסך? חוץ מזה- ההבדל בין 14.1 ל- 15.6 במסך הוא קריטי מאוד כשנושאים את המחשב איתך? כי באותו מחיר אני יכול לקנות 15.6 עם יותר אחריות, ואני מתחיל להתלבט, מה גם שאין לי מבחר בדגמים של ה- 14.1...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות, והדל נראה ממש טוב- רק כמו שאמרתי הוא בא עם כרטיס מסך מובנה, מה שקצת מוריד... מה דעתך על הלנובו? כי לא ראיתי שום ביקורות עליו, ולא שמעתי שום המלצות או חוות דעת- הוא נחשב נוח? אמין?

פורסם

הוא מחשב מעולה למחיר, עם מקלדת/טראקפוינט/טאצ'פאד טובים, איכות בנייה מעל הממוצע, וקריר מאוד.

חפש SL400 Review בגוגל ותמצא כמה וכמה ביקורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים